Home / Administratie / Târgu Mureș: Programări online la impozite și taxe

Târgu Mureș: Programări online la impozite și taxe

Serviciul Relații Interne și Internaționale din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Mureș a informat luni, 14 decembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că pentru a evita limitarea răspândirii cu noul coronavirus, accesul publicului în incinta serviciului Impozite și Taxe se face doar pe baza programărilor online.

În cazul persoanelor fizice, acestea pot face programare online pentru depunerea declarațiilor fiscale necesare stabilirii impozitelor și taxelor locale, a cererilor pentru emiterea certificatelor de atestare fiscală și a altor solicitări în domeniul taxelor și impozitelor locale. Programările se pot face la adresa www.tirgumures.ro sau la numărul de telefon 0265-268.330, interior 128.

De asemenea, persoanele fizice pot trimite declarațiile fiscale și cererile care privesc domeniul impozitelor și taxelor locale și prin poștă, sau la adresa de email itl@tirgumures.ro.

Pentru persoanele juridice, este permis accesul unei singure persoane în incinta serviciului de impozite și taxe, iar declarațiile fiscale și cererie domeniului impozitelor și taxelor locale pot fi trimise prin poștă sau la adresa de email itlpj@tirgumures.ro.

,,Toate formularele fiscale privind impozitele și taxele locale, actele necesare, precum și conturile IBAN corespunzătoare obligațiilor de plată, precum și alte informații utile pot fi accesate pe site-ul Primăriei Târgu Mureș www.tirgumures.ro, secțiunea Impozite, Taxe și Amenzi. Pentru a evita deplasarea la sediul primăriei, persoanele fizice sunt rugate să efectueze  plăți online, cu card bancar, prin metoda de plată electronică „ghiseul.ro”. Acesta poate fi accesat de pe site-ul instituției noastre www.tirgumures.ro,  prin aplicatia ghiseul.ro. Persoanele juridice pot consulta obligațiile de plată înregistrate în evidența fiscală și pot face plata electronică prin accesarea de pe site-ul instituției noastre www.tirgumures.ro, a aplicatiei Globalpay, în baza solicitării prealabile a unei parole de acces. Parola de acces poate fi solicitată și printr-un e-mail trimis pe adresa itlpj@tirgumures.ro”, se menționează în comunicat.

Andreea ȚIȚIU

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Coadă pentru vaccinare, în Dâmbu Pietros

Caravana de vaccinare a ajuns marți, 26 octombrie, în cartierul Dâmbu Pietros din Târgu Mureș. …