Curs internațional în Dubai pentru profesori! Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 269 Vizualizări

Curs internațional în Dubai pentru profesori!

Potrivit www.asociatiacantemir.ro, în ziua de sâmbătă, 19 decembrie, se va desfășura un curs online pentru profesori în Dubai – Emiratele Arabe Unite, a cărui temă este ,,Management educațional prin metode internaționale”.

Printre speakeri se numără Ec. Antonela Sofronia – România, formator cu peste 18 ani vechime; Kholoud Alzaiter – Emiratele Arabe Unite, profesor de chimie cu peste 15 ani vechime, șef de departament și Iftikhar UR Rehman – Emiratele Arabe Unite, profesor de matematică și informatică, peste 15 ani vechime, șef de departament.

,,În cadrul acestuia veți afla informații utile despre structura învățământului din UAE, despre sistemul British și cel American care sunt cele mai folosite, despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească o persoană pentru a deveni profesor în Emirate și despre asemănările și deosebirile între sistemul românesc și cel emiratez”, informează sursa menționată.

Cursul are o durată de 5 ore și costă 600 de lei, oferindu-se o reducere de 20% pentru participantții la cursurile internaționale anterioare. De asemenea, se oferă un certificat de participare internațional de către partenerii din UAE în limba engleză, română și arabă și se asigură traducerea în limba română pentru prezentările profesorilor străini.

Mai multe detalii se pot obține la numărul de telefon 0748-687.407 sau la adresa de email cursurieuropersonal@gmail.com.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE