O urare de Crăciun din partea Promenada Mall Life style
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 228 Vizualizări

O urare de Crăciun din partea Promenada Mall

Anul acesta este diferit față de alți ani. Cu toții simțim asta. Lumea este într-o continuă schimbare iar cuvântul ”normalitate” are acum o cu totul altă semnificație. Oare anul 2021 va fi mai bun? Oare ce ne rezervă viitorul? Din păcate nu avem aceste răspunsuri, dar un lucru știm sigur: noi vom fi aici, pentru tine.

Deși anul care tocmai se încheie ne-a învățat cum să fim mai precauți, ne-a învățat și cum să zâmbim mai mult sau să apreciem lucrurile mărunte.

Dorim să mulțumim tuturor partenerilor și angajaților noștri pentru colaborarea din acest an. Dar, mai ales, dorim să îți mulțumim ție, clientului nostru, pentru că ne-ai fost alături în aceste vremuri tulburi. Bucuria ta ne-a dat puterea de a continua să îți oferim toate cele necesare ție și familiei tale. Ți-am zărit zâmbetelul ascuns în spatele măștii și ne-am îmbrățișat, chiar și virtual. Magazinele noastre vor rămâne deschise pentru tine.

Crăciunul nu este numai un anotimp sau o sărbătoare religioasă, este o stare de spirit. E momentul să luăm o pauză de la goana de zi cu zi și să petrecem un timp frumos, de pace și fericire alături de cei dragi. Pentru că fericirea este pretutindeni. Dar, mai ales, în noi înșine. Acest lucru va râmâne neschimbat, an de an, indiferent de context. 

De sărbători, oferă-le celor dragi un gând bun, un mic cadou sau, pur și simplu, o apreciere sinceră. Fie online, fie offline, iubirea își va găsi mereu calea către cei dragi.

Noi, Promenada Mall, suntem alături de tine!

Pentru că iubirea nu are limite. Sărbători fericite împreună!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE