Home / Comune / Spiritul Crăciunului prezent în Batoș

Spiritul Crăciunului prezent în Batoș

Distribuie

A devenit o tradiție ca oamenii gospodari din comuna Batoș să se îngrijească de aspectul localității în preajma sărbătorilor de iarnă. Nu face excepție nici acest an, oameni inimoși au împodobit centrul satului în tradiționalul spirit al Crăciunului.

„Au trecut două luni de când am luat decizia de ne întoarce la Batoș. În acest loc îmi petreceam vacanțele, în acest loc am adunat cele mai frumoase amintiri ale copilăriei mele. Sunt enorm de fericită să mă aflu din nou aici, să mă văd înconjurată de oameni deosebiți, motivați, cu o energie pozitivă rar întâlnită și molipsitoare de numa!”, a fost mesajul postat pe Facebook de Ioana Gőllner.

Acesta vine în contextul în care, la finele săptămânii trecute, a fost împodobit bradul din centrul localității, la fel și căsuța din interiorul parcului, acțiuni la care și-au adus aportul printre alții Dana Onofrei, Rică Cristian, Ana Andrea Kelbezan, Emese Vereș, Horațiu Matei, Părintele Anca Stelian, Antonio, Ion Marcus, Cătălin Marcus, Magazinul Meșterului, Diana Borșan, Nelu Kelbezan, Teslovan Lucian, Teslovan Daniela, Costi Rânja, Coca Mirela, Lucaci Kamelia, Ionel Câmpean, Viorel Câmpean, Alexandru Fărăgău, Aby Aby, Andrei Boită, Genu Șular, Ivana Dorin, Iulian Bogdan, Edi Gustea și nu în ultimul rând Primăria Batoș.

„La finele săptămânii trecute a fost finalizată prima acțiune voluntară din Batoș,  împodobirea parcului în spiritul Crăciunului. Cu acest prilej s-a făcut curățenie, s-au adus brazi, crengi, instalații, podoabe, vin fiert, s-a montat și decorat căsuța și multe altele. Le mulțumesc tuturor celor implicate pentru această experiență frumoasă, pentru efortul depus și pentru că influențează comunitatea într-un mod pozitiv”, a subliniat Ioana Gőllner.

Alin ZAHARIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Detașarea unui consilier de la Primăria Târgu Mureș la șefia ITM Mureș notificată de Prefectură

Distribuie Instituția Prefectului – Județul Mureș a notificat Primăria Municipiului Târgu Mureș să respecte legislația …