Spiritul Crăciunului prezent în Batoș Comune
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 833 Vizualizări

Spiritul Crăciunului prezent în Batoș

A devenit o tradiție ca oamenii gospodari din comuna Batoș să se îngrijească de aspectul localității în preajma sărbătorilor de iarnă. Nu face excepție nici acest an, oameni inimoși au împodobit centrul satului în tradiționalul spirit al Crăciunului.

„Au trecut două luni de când am luat decizia de ne întoarce la Batoș. În acest loc îmi petreceam vacanțele, în acest loc am adunat cele mai frumoase amintiri ale copilăriei mele. Sunt enorm de fericită să mă aflu din nou aici, să mă văd înconjurată de oameni deosebiți, motivați, cu o energie pozitivă rar întâlnită și molipsitoare de numa!”, a fost mesajul postat pe Facebook de Ioana Gőllner.

Acesta vine în contextul în care, la finele săptămânii trecute, a fost împodobit bradul din centrul localității, la fel și căsuța din interiorul parcului, acțiuni la care și-au adus aportul printre alții Dana Onofrei, Rică Cristian, Ana Andrea Kelbezan, Emese Vereș, Horațiu Matei, Părintele Anca Stelian, Antonio, Ion Marcus, Cătălin Marcus, Magazinul Meșterului, Diana Borșan, Nelu Kelbezan, Teslovan Lucian, Teslovan Daniela, Costi Rânja, Coca Mirela, Lucaci Kamelia, Ionel Câmpean, Viorel Câmpean, Alexandru Fărăgău, Aby Aby, Andrei Boită, Genu Șular, Ivana Dorin, Iulian Bogdan, Edi Gustea și nu în ultimul rând Primăria Batoș.

„La finele săptămânii trecute a fost finalizată prima acțiune voluntară din Batoș,  împodobirea parcului în spiritul Crăciunului. Cu acest prilej s-a făcut curățenie, s-au adus brazi, crengi, instalații, podoabe, vin fiert, s-a montat și decorat căsuța și multe altele. Le mulțumesc tuturor celor implicate pentru această experiență frumoasă, pentru efortul depus și pentru că influențează comunitatea într-un mod pozitiv”, a subliniat Ioana Gőllner.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE