Home / Administratie / Dragoș Pui, noul viceprimar al Reghinului

Dragoș Pui, noul viceprimar al Reghinului

Distribuie

Consilierii locali reghineni  întruniți azi, 16 decembrie 2020  în ședință extraordinară, au ales prin vot secret  noul viceprimar al municipiului Reghin.

Pentru această funcție au fost propuși consilierii Doru Stelian  Cătană din partea PNL, respectiv Dragoş Pui din partea alianței PSD-ALDE. În urma votului exprimat de consilieri, Dragoş Pui a obținut un număr de 11 voturi, față de 8 ale reprezentantului PNL, fapt ce-l propulsează în funcția de viceprimar al municipiului Reghin.

„Vă mulţumesc pentru onoarea şi responsabilitatea pe care mi-aţi dat-o astăzi prin vot. Aşa cum foarte bine a precizat domnul primar, greul doar acum începe. Vom traversa o perioadă extrem de dificilă, atât din punct de vedere economic, cât şi din punct de vedere al proiectelor pentru municipiul nostru. Oraşul şi cetăţenii cred că au nevoie de o majoritate stabilă, matură şi responsabilă, care să ducă la bun sfârşit proiectele pe care cu toţii sper că ni le dorim pentru reghineni. În ceea ce priveşte afirmaţiile de la începutul şedinţei, cum că trebuie să ajungem în poziţie unii sau alţii, cred că sunt cât se poate de greşite. Cred că noi, aici, ca şi consilieri locali trebuie să lăsăm din acest moment politica deoparte, să facem echipă şi să-i reprezentăm cât de bine putem pe cei care ne-au dat votul şi care şi-au pus speranţele în noi. Motiv pentru care vă asigur că uşa mea de viceprimar va fi în permanenţă deschisă oricăruia dintre consilierii locali şi cetăţenilor municipiului Reghin. Sper să veniţi cu cât mai multe propuneri în folosul comunităţii şi pe care să le discutăm şi să le implementăm împreună. Îmi voi da toată silinţa să nu dezamăgesc şi să reuşim să modernizăm oraşul cu viteza şi cu proiectele pe care le aşteaptă cetăţenii” , a fost discursul  noul viceprimar al Reghinului,  Dragoş Pui, imediat după anunțarea rezultatului votului.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.