Home / Slider / Rate de incidență modificate în Mureș

Rate de incidență modificate în Mureș

Distribuie

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au transmis miercuri, 16 decembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că în urma modificării ratei de incidență în localitățile din județul Mureș, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Mureș a adoptat, la data curentă, Hotărârea nr. 66, cu următorul cuprins:

,,Articol 1 – Începând cu data de 17 decembrie 2020, vor fi puse în aplicare măsurile stabilite prin Hotărârea Guvernului nr. 967/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 noiembrie 2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, prin raportare la rata de incidență cumulată a fiecărei localități, potrivit anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre, anexă care va fi actualizată în funcție de evoluţia ratei de incidenţă la nivelul fiecărei unități administrativ teritoriale. Articol 2 – De aducerea prezentei hotărâri la cunoştinţa membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mureş şi Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă răspunde Serviciul de monitorizare a instituţiilor publice şi situaţii de urgenţă din cadrul Instituţiei Prefectului Judeţul Mureş”, se menționează în comunicat.

Situația ratelor de incidență la 1000 de locuitori din localitățile mureșene se regăsește în lista de mai jos:

Rata de incidență mai mică sau egală cu 1,5/1000 locuitori: Aluniș, Apold, Ațintiș, Bălăușeri, Beica de Jos, Bichiș, Bogata, Breaza, Ceuașu de Câmpie, Chibed, Coroisânmărtin, Crăciunești, Daneș, Eremitu, Ernei, Fântânele, Ghindari, Glodeni, Gornești, Grebenișu de Câmpie, Gurghiu, Hodoșa, Iclănzel, Lunca, Mădăraș, Măgherani, Mica, Miercurea Nirajului, Nadeș, Neaua, Ogra, Papiu Ilarian, Pănet, Păsăreni,  Râciu, Sânger, Sângeorgiu de Pădure, Sânpetru de Câmpie, Sărățeni, Suplac, Șincai, Vărgata, Vătava, Vețca, Viișoara, Vânători și Voivodeni.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori, cu măsuri aplicate între 5 – 18 decembrie: Acățari, Adămuș, Rușii Munți, Șăulia, Gheorghe Doja.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori, cu măsuri aplicate între 8 – 21 decembrie: Hodac, Zagăr.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori, cu măsuri aplicate între 10 – 23 decembrie: Gălești, Ibănești, Reghin, Sovata, Sânpaul.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori, cu măsuri aplicate între 11 – 24 decembrie: Fărăgău.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori, cu măsuri aplicate între 13 – 26 decembrie: Bahnea, Chiheru de Jos, Cucerdea, Lunca Bradului, Pogăceaua.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori, cu măsuri aplicate între 15 – 28 decembrie: Band, Bereni, Brâncovenești, Cozma, Cristești, Ideciu de Jos, Suseni și Ungheni, Zau de Câmpie.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori, cu măsuri aplicate între 17 – 30 decembrie: Albești, Chețani, Tăureni.

Rata de incidență mai mare de 3/1000 locuitori cu măsuri aplicate între 5 – 18 decembrie: Crăiești, Corunca, Deda, Gănești, Luduș, Petelea, Sântana de Mureș, Sighișoara, Stânceni, Târnăveni.

Rata de incidență mai mare de 3/1000 locuitori cu măsuri aplicate între 8 – 21 decembrie: Băgaciu, Cuci.

Rata de incidență mai mare de 3/1000 locuitori cu măsuri aplicate între 10 – 23 decembrie: Batoș, Iernut, Miheșu de Câmpie și Valea Largă.

Rata de incidență mai mare de 3/1000 locuitori cu măsuri aplicate între 11 – 24 decembrie: Băla și Livezeni.

Rata de incidență mai mare de 3/1000 locuitori cu măsuri aplicate între 13 – 26 decembrie: Răstolița, Solovăstru.

Rata de incidență mai mare de 3/1000 locuitori cu măsuri aplicate între 15 – 28 decembrie: Sâncraiu de Mureș, Sângeorgiu de Mureș, Sărmașu și Târgu Mureș.

Andreea ȚIȚIU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul rectorului UMFST. Leonard Azamfirei: „Dorința de a avea plata cu ora, să nu fie mai mare decât dorința de a avea oameni tineri”

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului UMFST G.E. Palade Târgu Mureș a avut loc joi, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.