Reghin: Se majorează plafonul pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 190 Vizualizări

Reghin: Se majorează plafonul pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței

Reprezentanții Primăriei municipiului Reghin au transmis prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că se majorează plafonul pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței începând cu luna decembrie 2020, de la 750 de lei la 800 de lei.

,,Potrivit Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 208/2020 pentru modificarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 70/2011 privind măsurile de protecție socială în perioada sezonului rece, începând cu luna decembrie 2020 se majorează plafoanele pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței astfel: de la 750 lei la 800 lei venit net mediu lunar pe membru de familie, respectiv al persoanei singure care utilizează pentru încălzirea locuinței gaze naturale, ajutorul lunar fiind de 20 lei; de la 750 lei la 800 lei venit net mediu lunar pe membru de familie, respectiv al persoanei singure care utilizează pentru încălzirea locuinței energie electrică, ajutorul lunar fiind de 20 lei; de la 750 lei la 800 lei venit net mediu lunar pe membru de familie, respectiv al persoanei singure care utilizează pentru încălzirea locuinței cu lemne, cărbuni combustibili petrolieri, ajutorul lunar fiind de 20 lei”, se menționează în comunicat.

Formularele necesare pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței sunt disponibile la sediul municipiului Reghin, Direcția Asistență Socială Reghin, strada Petru Maior, numărul 41, camera 40, de la poarta instituției sau pe site-ul instituției la secțiunea ,,Acte necesare și formulare online”.

Cererile se depun până la data de 20 a fiecărei luni.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE