Un senator de Mureș, secretar al unui grup parlamentar! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1359 Vizualizări

Un senator de Mureș, secretar al unui grup parlamentar!

Noile grupuri ale UDMR din Senat şi Camera Deputaților s-au reunit miercuri, 16 decembrie, la Cluj Napoca, informează Biroul de presă al UDMR.

”Membrii noilor grupuri parlamentare ale UDMR, care au câștigat mandate după alegerile parlamentare din 6 decembrie s-au întâlnit astăzi la Cluj-Napoca. În cadrul şedinței a fost aleasă conducerea celor două grupuri. Deputatul de Cluj,  Csoma Botond a fost ales în funcția de lider al grupului UDMR din Camera Deputaților. Vicelideri de grup sunt Szabó Ödön, deputat de Bihor și Benedek Zakariás, reprezentantul diasporei interne maghiare din Transilvania. Nagy Szabolcs, deputat de Satu Mare a fost ales în funcția de secretar.  Senatorul Cseke Attila a fost reales lider de  grup al Uniunii în Camera superioară a Parlamentului. Senatorul Fejér László Ödön este vicepreşedinte, iar în funcția de secretar al grupului UDMR a fost ales senatorul Császár Károly”, se menționează în comunicat.

 

La alegerile parlamentare din 6 decembrie, Császár Károly s-a aflat pe locul 1 pe lista de candidați a UDMR Mureș pentru Senat reușind să își adjudece un nou mandat de senator, după cel din legislatura 2016-2020.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE