Duo de viceprimari UDMR-PNL la Primăria Târgu Mureș! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4276 Vizualizări

Duo de viceprimari UDMR-PNL la Primăria Târgu Mureș!

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș au stabilit joi, 17 decembrie, prin vot secret, cu ocazia unei ședințe ordinare de lucru, numele celor doi viceprimari ai orașului.

Astfel, noii viceprimari ai municipiului Târgu Mureș sunt Portik Vilmos (consilier local din partea UDMR, care a primit 15 voturi pentru) și Alexandru György (consilier local din partea PNL, care a primit 16 voturi favorabile). La vot au participat 22 de consilieri locali, 1 buletin de vot a fost declarat nul, iar în competiția pentru funcția de viceprimar s-au mai aflat și Sergiu Papuc (PSD), care a primit 6 voturi pentru și Radu Bălaș (POL), care a totalizat 5 voturi pentru.

Portik Vilmos: ”Este o prioritate pentru mine să facem digitalizarea Primăriei”

Viceprimarul municipiului Târgu Mureș din partea UDMR, Portik Vilmos, a afirmat că își dorește să își aducă expertiza profesională însrpe domenii cum ar fi programele culturale și digitalizarea instituției.

”Îmi asum programul pe care l-am făcut și l-am prezentat în campania domnului primar Soós Zoltán. În mare parte cunosc programul pentru că și eu eram printre autorii lui, de aceea ceea ce am scris acolo este prioritar pentru mine. Fiind o persoană care a avut activitate comunitară și în domeniul culturii, programele culturale sau ceea ce înseamnă politica culturală a Primăriei sunt importante pentru mine. Nu știu dacă între atribuțiile mele o să apară, dar eu m-aș simți onorat dacă aș putea să mă ocup de astfel de lucruri și am mai zis și altor persoane că dat fiind faptul că să zic așa am cunoștințele necesare ca să am o idee cum se face digitalizarea, este o prioritate pentru mine să facem digitalizarea Primăriei sau mai bine zis a serviciilor Primăriei, în beneficiul locuitorilor din oraș, ca să fim mult mai eficienți decât a fost Primăria în ultimii 20 de ani”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Portik Vilmos.

Alexandru György: ”Târgu Mureș și târgumureșenii vor fi pe primul loc pentru mine”

Viceprimarul liberal Alexandru György și-a manifestat optimismul că noua echipă de conducere a Primăriei municipiului Târgu Mureș va performa în beneficiul locuitorilor din ”Orașul trandafirilor”.

”Începând de astăzi, vreau să vorbim despre viitor, nu despre trecut, vreau să mă bazez pe transparență, dialog și pe soluții concrete pentru târgumureșeni. De astăzi, Târgu Mureș și târgumureșenii vor fi pe primul loc pentru mine. Este o funcție care mă onorează și în același timp mă obligă pentru încrederea primită de la colegii mei, prin vot. Îmi exprim convingerea că împreună cu domnul primar Soós Zoltán și cu domnul viceprimar Portik Vilmos vom construi un Executiv puternic care va face performanță și va rezolva multe din așteptările târgumureșenilor. Totodată, am o responsabilitate ca să spun așa, a târgumureșenilor care acum trei luni de zile au votat proiectul nostru “#reSTART Târgu Mureș”, cărora le pot transmite că o să fac tot ce stă în puterile mele pentru a implementa cât mai mult din acest proiect”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Alexandru György.

Alex TOTH

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE