Mureș: ”Grădina de la țară”, piață online cu bucate autentice Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 575 Vizualizări

Mureș: ”Grădina de la țară”, piață online cu bucate autentice

Una din puținele pagini web din județul Mureș care are ca obiect de activitate comercializarea online a legumelor și a altor produse alimentare conexe este www.gradinadelatara.ro – ”Grădina de la țară”.

”Am înființat această piață online după ce, în eforturile noastre de  a mânca mai sănătos, am descoperit cât de complicat este să alimentezi cămara cu bucate autentice. Opțiunile noastre erau foarte limitate și necesitau timp (mersul la piață înainte de prânz, păcălelilor vânzătorilor și intermediarilor, atât online cât și ofline), timp de care dispunem din ce în ce mai puțin. Am descoperit în acest proiect că județul nostru dispune de o varietate extraordinară de produse, de oameni tineri și mai puțin tineri, care sau dăruit vieții de la țară, cu o gândire sănătoasă, dornici să pună pe masa fiecăruia care-și dorește cele mai curate și autentice bucate”, spun inițiatorii ineditului business.

Susținere pentru producătorii locali

Pagina web este structurată pe mai multe categorii, una dintre acestea fiind cea dedicate produselor: legume, brânzeturi și ouă, murături, panificație și chiar frumusețe și sănătate.

”După mulți ani în care, noi românii, am mâncat foarte multe alimente de proastă calitate, fără gust sau calități nutriționale, începem să apreciem din nou roadele pământului nostru. Vom susține și în viitor toți fermierii locali/ naționali care vor să facă agricultură curată, sănătoasă demnă de o zestre agricolă istorică deosebită. Vom căuta producători locali pentru a diversifica gama de produse, astfel încât, într-o bună zi, să ne putem asigura toate produsele necesare din surse locale”, precizează echipa ”Grădina de la țară”.

Comenzile pot fi făcute de luni până vineri, între orele 9.00 – 17.00, la numărul de telefon 0770-563.115 la adresa de e-mail comenzi@gradinadelatara.ro sau pe pagina de Facebook cu același nume, desigur după ce clientul se înregistrează prin intermediul unui cont de autentificare.

Comenzile venite până la ora 12.00 vor fi livrate în aceeași zi, iar cele venite după ora 12.00 vor fi onorate a doua zi, după ora 16.00. În cazul în care clienții sunt nemulțumiți de calitatea legumelor, aceștia își vor primi banii înapoi, iar în cazul unor comenzi care depășesc valoarea de 100 de lei, echipa ”Grădina de la țară” va face livrarea la domiciliul clientului, fără a percepe nicio taxă suplimentară în acest sens.

”Vă asigurăm că produsele din această piață sunt provenite de la fermierii ai căror profile însoțesc fiecare produs. Vă restituim banii în cazul în care nu descoperiți gustul de la țară în produsele pe care le cumpărați de la noi”, mai transmite echipa ”Grădina de la țară”.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE