Home / Politic / Conducerea PSD Mureș, reacție la alianța UDMR-PNL din CJ Mureș și CL Târgu Mureș

Conducerea PSD Mureș, reacție la alianța UDMR-PNL din CJ Mureș și CL Târgu Mureș

Distribuie

Conducerea Partidului Social Democrat Mureș a transmis joi, 17 decembrie, pe pagina de Facebook a Organizației PSD Mureș, un mesaj pentru locuitorii județului în contextul alegerii vicepreședinților Consiliului Județean Mureș (un reprezentant al UDMR și unul al PNL) și al viceprimarilor municipiului Târgu Mureș (un reprezentant al UDMR și unul al PNL).

”Dragi colegi, dragi locuitori ai judeţului Mureş, De azi încolo, atât Târgu-Mureşul, cât şi judeţul nostru vor fi conduse de o nouă majoritate, asumată de PNL şi de UDMR. Noi vom intra în Opoziţie, însă, ca un partid mare, serios şi responsabil, vom continua ca şi din această postură să încercăm să ne ducem la îndeplinire mandatul încredinţat de cei care ne-au votat. În ultimii patru ani, la nivel de judeţ, am bifat o serie întreagă de realizări de care suntem mândri. Nu intrăm acum în detalii, cei mai mulţi dintre dumneavoastră le cunoaşteţi, sunt lucruri concrete, palpabile, vizibile. De asemenea, am demarat o serie de proiecte care sunt în curs de finalizare şi pe care sperăm că actuala alianţă le va finaliza. În ce ne priveşte, vom sprijini şi în Consiliul Local al municipiului Târgu-Mureş, şi în cel Judeţean, toate acele proiecte şi iniţiative care să facă mai bune vieţile tuturor cetăţenilor şi, în acelaşi timp, vom veni şi cu propriile noastre iniţiative, concepute în acelaşi scop, în concordanţă cu cele asumate în timpul campaniei electorale. Cuvântul care va defini comportamentul nostru în următorii patru ani va fi responsabilitate. Fie că suntem la Putere, fie că suntem (temporar) în Opoziţie, pe primul plan a tot ceea ce facem va fi bunăstarea mureşenilor şi dezvoltarea judeţului nostru”, se precizează în postarea de pe pagina de Facebook a PSD Mureș.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Semiremorcă încărcată cu lemn fără documente confiscată de Poliția Mureș

Distribuie Polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol au confiscat o semiremorcă în valoare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.