Magazinul WineBox, din Târgu Mureș – Recomandarea noastră pentru un vin bun de sărbători. Gamă variată de vinuri și alte băuturi, prețuri bune și varianta de livrare acasă Comunitare
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1403 Vizualizări

Magazinul WineBox, din Târgu Mureș – Recomandarea noastră pentru un vin bun de sărbători. Gamă variată de vinuri și alte băuturi, prețuri bune și varianta de livrare acasă

WineBox, este cel mai modern și mai nou magazin de băuturi alcoolice, din Târgu-Mureș. Aici puteți găsi o gamă variată de vinuri, dar și alte băuturi (brandy, whiskey, vodka, bere, etc.).
WineBox oferă o gamă largă de vinuri românești, locale și naționale, internaționale, moldovenești, ungurești sau occidentale, având un personal specializat și pregatit să ofere cele mai bune sfaturi și povești despre fiecare băutură în parte.
WineBox este distribuitor HORECA pe plan local, dar și național, fiind prezent cu vinurile și băuturile în peste 20 de locații din Târgu Mureș și împrejurimi, având în portofoliu peste 30 de crame.
Datorită specializării și experienței acumulate de-a lungul anilor, WineBox a intrat în jocul organizării de evenimente cu și despre vinuri și degustări de vinuri, în locații diverse.
Pentru a vă bucura de produsele WineBox, puteți alege vinul dorit sau orice alt produs aflat la vânzare în magazinul din Dâmbul Pietros – B`dul 1848, nr 18 (pe partea dreaptă, la urcarea către Dâmbu Pietros, la 200 de metri de Liceul ”Miu” – Liceul Tehnologic Avram Iancu).
Dacă doriți să primiți băutura acasă, intrați în magazinul online, https://www.wine-box.ro/ faceți comanda, iar de restul se ocupă reprezentanții magazinului.
În curând, WineBox va deschide un nou magazin în Târgu Mureș, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Nr 116.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE