Cadourile perfecte pentru Sărbători: White Cuvee și Red Cuvee de la Crama Sântu – “Vinuri Gură de Rai” Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1300 Vizualizări

Cadourile perfecte pentru Sărbători: White Cuvee și Red Cuvee de la Crama Sântu – “Vinuri Gură de Rai”

În haină de sărbătoare, Crama Sântu – „Vinuri Gură de Rai”, o cramă boutique, vă invită să le treceți pragul și, ca o gazdă bună, vă întâmpină cu surprize: în luna decembrie oferă discount-uri semnificative pentru vinurile „Gură de rai” cumpărate direct de la cramă! Vinurile White Cuvee și Red Cuvee, sunt cadourile perfecte pentru Sărbători. Un gust deosebit, și într-un ambalaj elegant!

Ce găsești în “Gură de Rai”?  ”SÂNTU este o mică localitate idilică, o adevărată „gură de rai”, așa cum multe găsești dacă străbați zona Transilvaniei. La 40 de km de Târgu Mureș, lângă Reghin, în inima țării, pe drumul care duce spre Bistrița, un mic indicator te avertizează că în partea stângă găsești un sat cu nume care la prima vedere te intrigă și te atrage: Sântu. Explicația ți-o poate oferi orice sătean, mândru de originea lui: la începutul acestui mileniu, pe locul numit Dumbrăvița, exista o mănăstire în care a sihăstrit un singur călugăr pe nume Andrei și căruia, pentru viața lui singuratică, i-au spus oamenii Sfântul, de unde derivă și numele satului: Sântu. Aici, la Sântu, pe dealul Dumbrăvița, am plantat noi vița de vie din care am creat ”Gură de rai”. Găsești în el toată dragostea pentru aceste locuri minunate, pentru oamenii extraordinari, pentru tradițiile și obiceiurile care încă se păstrează, pentru locul natal”, subliniază proprietarul Cramei Sântu, avocatul Vasile Costea.

Pentru a savura o “Gură de Rai”, după ce frigul și-a făcut apariția, la finele lunii noiembrie vinul a fost tras de pe drojdii, operație din care au rezultat patru tipuri de vin, două albe și două roșii, pe care Crama Sântu le poate oferi iubitorilor acestei licori: White Cuvee, Fetească Regală/Sauvignon Blanc, Red Cuvee și Merlot/Feteasca Neagră. Producția anuală obținută în 2019 a fost de 5.000 de sticle, în ediții limitate.

Pentru a gusta o “Gură de Rai”, este suficient să-i contactați direct la numărul de telefon 0767-368.691, valabil și pentru WhatsApp, cramă, sat Sântu, nr. 173, sau pe pagina de Facebook  ‘Crama Sântu – Vinuri Gura de Rai https://www.facebook.com/CramaVinuri/ sau exclusiv la magazinul Bacchus, pe Strada 22 Decembrie 1989 (în incinta pieței de zi 7 Noiembrie).

Vinuri cu personalitate, vinuri de o calitate superioară și făcute din pasiune.                                                                                                            

Cristina JOHNSON

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE