Mureș: Traficant de articole pirotehnice și droguri capturat de Poliție Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1560 Vizualizări

Mureș: Traficant de articole pirotehnice și droguri capturat de Poliție

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au efectuat sâmbătă, 19 decembrie, o percheziție domiciliară la locuința unui tânăr din Mureș, în vârstă de 18 ani, bănuit de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.
”Din cercetări, a reieşit că cel în cauză, ar fi achiziționat articole pirotehnice interzise la deținere în scopul recomercializării acestora. În urma perchezițiilor efectuate, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, 9.438 de articole pirotehnice din categoriile 2 și P1, în cantitate totală de 8 kilograme. Totodată, la fața locului au fost identificate instalații clandestine de creștere a plantelor de cannabis, 8 plante de cannabis, 2 aparate pentru mărunțit tutun, 7 kilograme de tutun, 3.400 de foi cu filtru pentru confecționarea tutunului, precum și mai multe înscrisuri privind comercializarea de bunuri cu regim special (articole pirotehnice, tutun) și unități de stocare media. În cauză, cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.
Potrivit aceleiași surse, ”activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IGPR”, precum și ”polițiști din cadrul Poliției municipiului Reghin, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și specialiști criminaliști.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE