Home / Administratie / Târgu Mureș: Taxa de salubrizare, majorată!

Târgu Mureș: Taxa de salubrizare, majorată!

Serviciul Relații Interne și Internaționale din cadrul Primăriei municipiului Târgu Mureș a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că în cadrul ședinței Consiliului Local de joi, 17 decembrie, a fost aprobat noul regulament de instituire și administrare a taxei speciale de salubrizare pentru utilizatorii casnici în municipiul Târgu Mureș, precum și cuantumul taxei pentru anul 2021, care urmează a se încasa prin Direcția Impozite și Taxe Locale în baza declarației pentru stabilirea cuantumului taxei speciale de salubrizare, în funcție de numărul de locatari stabili declarați de titularii dreptului de proprietate sau folosință.

Tariful precedent, de 10,3 lei/persoană este înlocuit de noul cuantum al taxei de salubrizare pentru anul 2021, care a fost stabilit la 11,87 de lei/persoană.

,,Declarațiile se vor depune direct la Direcției Impozite și Taxe până la data de 1 martie 2021, dată după care, în lipsa declarației, impunerea se va face din oficiu în baza estimării unui număr mediu de persoane,  până la depunerea declarației rectificative de către utilizatorul sau proprietarul locuinței. Utilizatorii non casnici, persoane juridice și instituții publice,  vor achita pentru anul 2021 tariful de salubrizare în cuantum de 119,23 de lei/metru cub plus TVA, în baza contractelor încheiate cu operatorul de salubrizare”, se menționează în comunicat.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă – Reabilitare și extindere școală gimnazială Periș

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share