Home / Administratie / Poliția Mureș recrutează 22 de ofițeri de poliție

Poliția Mureș recrutează 22 de ofițeri de poliție

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș scoate la concurs posturi de ofițer prin trecere a agenților de poliție în corpul ofițerilor.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al instituției, posturile scoase la concurs sunt în cadrul structurilor operative, majoritatea la investigații criminale, investigarea criminalității economice și ordine publică, dar și la criminalistică.
”Inspectoratul de Poliție Județean Mureș organizează concurs pentru ocuparea prin recrutare din sursă internă a 22 de posturi de ofițer de poliție, prin trecerea agenților de poliție absolvenți de studii superioare în corpul ofițerilor. Posturile scoase la concurs prin trecere în corpul ofițerilor de poliție sunt după cum urmează: 16 în cadrul structurilor de investigații criminale, 4 în cadrul structurilor de investigare a criminalității economice, unul în cadrul Serviciului de Ordine Publică și unul în cadrul Serviciului Criminalistic”, se menționează în comunicat.
Înscrierile se realizează în perioada 18 – 28 decembrie 2020, on-line, la adresa de e-mail resurseumane@ms.politiaromana.ro, iar dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la data 28 decembrie 2020, ora 16.00, documentele transmise ulterior nefiind luate în considerare.
(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă – Extindere și reabilitare școală gimnazială în localitatea Gănești

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share