Soós Zoltán, întâlnire cu președinți de Asociații de locatari și proprietari Administratie
  • redactia
  • 2 comentarii
  • 1232 Vizualizări

Soós Zoltán, întâlnire cu președinți de Asociații de locatari și proprietari

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, s-a întâlnit, în urmă cu câteva zile, cu președinții celor mai mari Asociații de locatari și proprietari din cartierele 7 Noiembrie, Cornișa, Aleea Carpați.

”Vom avea astfel de întâlniri periodic, săptămânal, din luna ianuarie 2021. Ne dorim să avem o altă abordare decât cea care a existat până acum și, prin aceste întâlniri, să cunoaștem în amănunt problemele, să le dezbatem și să luăm decizii împreună, în interesul orașului. Vom fi parteneri în această construcție, de care vom beneficia cu toții”, a scris vineri, 18 decembrie, pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • As dori sa stiu ce se intampla cu bani retinuti de asociatia din str depozitelor pentru taxa de gunoi , daca am inteles bine din vara anului 2020 a platit primaria aceasta taxa . Domnul Naste ne trage in continuare taxa pe gunoi menajer , platim de doua ori , este furt pe fata .

  • Buna ziua , locuiesc pe str. Depozitelor 3 . Avem o mare problema deoarece accesul pentru pietoni dintre str. Depozitelor si str. Gheorghe Doja peste calea ferata este inchis , locul meu de munca se afla pe str. Bega si atunci cand sant schimb de dimineata plec la ora 4 s-au la schimb de dupa masa seara la orele 23 cand ma intorc de la locul de munca la aceea ora nu este nici un mijloc de transpot , peste calea ferata se face 5_10 minute mersul pe jos intre str Depozitelor si Ghe.Doja . rugamintea noastra este sa ne ajutati cu aceasta situatie intre aceste 2 strazi . (altfel santem o zona foarte izolata ) va multumesc anticipat .

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE