Home / Administratie / 2,6 milioane de lei din rezerva bugetară pentru Târgu Mureș

2,6 milioane de lei din rezerva bugetară pentru Târgu Mureș

Primăria municipiului Târgu Mureș se numără printre unitățile administrativ-teritoriale care au primit, în ședința de Guvern din 17 decembrie, bani din Fondul de rezervă bugetară pe anul 2020.

”Suma aprobată, în valoare totală de 2.645.000 de lei, este de circa 6 ori mai mică față de solicitările făcute pentru asigurarea unor cheltuieli de funcționare. Cele mai mare sume primite de municipiul Târgu Mureș din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului se vor îndrepta către facilități transport local (suma aprobată 820.000 de lei, în condițiile unei solicitări de 5.236.505 de lei), servicii de salubrizare (700.000 de lei, în condițiile unei solicitări de 4.930.207 de lei) și servicii de dezinsecție și deratizare (425.000 de lei, în condițiile unei solicitări de 2.721.987 de lei”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Serviciul Relații Interne și Internaționale din cadrul Primăriei municipiului Târgu Mureș.

Potrivit aceleiași surse, ”s-au mai primit fonduri pentru finanțarea unor cheltuieli de funcționare a Clubului Sportiv Municipal, servicii de pază, servicii de mentenanță iluminat public, chirie unități de învățământ, precum și utilități – servicii de telecomunicații, energie electrică, apă-canal și respectiv servicii energetice.”

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Încă o localitate mureșeană revine în zona de restricții cu incidență peste 3/1.000 de locuitori

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au transmis vineri, 22 ianuarie, prin intermediul unui comunicat …