Corneliu Florin Buicu (PSD): ”Să reprezint județul Mureș în Camera Deputaților este o onoare și cea mai mare cinste” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 210 Vizualizări

Corneliu Florin Buicu (PSD): ”Să reprezint județul Mureș în Camera Deputaților este o onoare și cea mai mare cinste”

Social-democratul Corneliu Florin Buicu a depus luni, 21 decembrie, jurământul pentru un nou mandat de parlamentar în Camera Deputaților.

”Jur credință patriei mele România și cetățenilor județului Mureș! Am depus în urma cu câteva minute jurământul de credință în calitate de deputat de Mureș! ”Eu, Buicu Corneliu Florin, deputat ales în circumscripția electorală numărul 28 Mureș, Jur credință patriei mele România; Jur să respect Constituția și legile țării; Jur să apăr democrația, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, suveranitatea, independența, unitatea și integritatea teritorială a României; Jur să-mi îndeplinesc cu onoare și fidelitate mandatul încredințat de popor; Așa să mă ajute Dumnezeu.” Vă mulțumesc pentru încrederea acordată! Nu vă voi dezamăgi. Este obiectivul meu pentru toți cei care mi-au acordat încrederea și votul dar și un imbold să dovedesc celor care nu m-au votat că merit încrederea lor! Pentru mine, să reprezint județul Mureș în Camera Deputaților este o onoare și cea mai mare cinste! Dumnezeu să binecuvânteze județul Mureș și întreaga Românie!”, a transmis Corneliu Florin Buicu, deputat PSD de Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE