Ervin Molnar (PNL): ”Voi sprijini implementarea proiectului #ReSTART Târgu Mureș” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 640 Vizualizări

Ervin Molnar (PNL): ”Voi sprijini implementarea proiectului #ReSTART Târgu Mureș”

Președintele PNL Târgu Mureș, Ervin Molnar, a depus luni, 21 decembrie, jurământul în calitate de deputat în legislatura 2020-2024.

”Azi am depus jurământul de credință față de țară și popor în plenul Camerei Deputaților și am jurat că voi respecta Constituția, legile țării, că voi apăra democrația, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor. De asemenea, vă asigur că prioritatea mea este în continuare dezvoltarea Mureșului și a municipiului nostru și că voi sprijini, alături de noul Guvern condus de un premier liberal, implementarea proiectului #ReSTART Târgu Mureș. Acesta a fost elaborat ținând cont de realitatea orașului și de problemele pe care le întâmpină zi de zi locuitorii săi și va avea ca rezultat repoziționarea Târgu Mureșului drept un centru de excelență din punct de vedere medical și economic”, a transmis, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, deputatul Ervin Molnar.

În cadrul aceleiași postări, Ervin Molnar a promis că va susține ”constant activitatea colegilor din cadrul Apelor Române și proiectele de mediu” și va demonstra ”că se poate face administrație publică în mod corect, punând pe primul loc binele cetățenilor”.

”La nivel național avem nevoie de un sistem sanitar de încredere, de infrastructură de transport, de stabilitate economică, iar viitorul Guvern va investi în aceste sectoare deficitare. Acesta este un nou început și voi ține cont de toate sugestiile și propunerile voastre pentru a putea îndeplini aceste obiective!”, a transmis liderul liberalilor din ”Orașul Trandafirilor”.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE