Home / Administratie / Continuă pregătirile pentru campania de vaccinare în Mureș

Continuă pregătirile pentru campania de vaccinare în Mureș

Distribuie

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a transmis miercuri, 23 decembrie, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook, faptul că în județul Mureș se continuă pregătirile pentru începerea campaniei de vaccinare.

,,Pe lângă ședințele de lucru cu instituțiile direct implicate la nivel județean, astăzi ne-am întâlnit cu reprezentanții spitalelor din județ în care vor funcționa cele 7 centre de vaccinare din faza I. În următoarele zile, toate spitalele implicate vor finaliza etapele din calendarul pregătirilor, atât din punct de vedere al organizării centrelor de vaccinare, asigurarea personalului necesar, cât și  aspectele tehnice legate de programarea personalului. Așa cum prevede strategia națională, vaccinarea este gratuită și voluntară, iar în prima etapă se vor vaccina lucrătorii din sistemul de sănătate și social, atât public, cât și privat”, a transmis prefectul județului Mureș, Mara Togănel.

Andreea ȚIȚIU

 

De asemenea, verificati

Interviu. Asociația Caritas-peste trei decenii de angajament social în slujba comunității. Află ce servicii oferă

Distribuie Asociația Caritas Alba Iulia este o organizație neguvernamentală, înființată în anul 1990 de Arhiepiscopia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.