Popicarele trag cortina Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 161 Vizualizări

Popicarele trag cortina

După un an bulversat de pandemie, cu campionate interne suspendate, competiții internaționale anulate (Campionat și Cupa Mondială),
cu Final Four-ul Ligii Campionilor amânat pentru perioada 22-23 mai 2021, competiție la care echipa feminină de popice Electromureș Romgaz Târgu Mureș a reușit o calificare spectaculoasă, mureșencele au disputat cea de-a doua, respectiv a treia etapă din cadrul Cupei României, ultimele din acest an. După întrecerile individuale la senioare și junioare desfășurate pe arenele din Ploiești și Târgu Mureș mureșencele ocupă primul loc în clasamentele pe echipe, totodată locuri fruntașe în probele individuale și în cele de perechi.

Cele mai bune clasări după două etape la senioare, unde pe echipe Electromureș Romgaz conduce detașat cu 6428 p.d., urmată de Rapid București (6017 p.d), la individual clasic Maria Ciobanu se află pe locul 3, cu un total de 1102 p.d. și pe locul secund la proba de perechi, unde o are ca parteneră pe Seres Bernadett.

Aceasta din urmă ocupă locuri fruntașe și în competiția junioarelor, unde după trei etape Electromureș Romgaz ocupă locul 1, cu un total de 8950 p.d. Seres Bernadett este alături de Szabo Julia Emese lideră în proba de perechi și ocupă locul 2  la individual clasic, cu 1593 p.d. În clasamentul de la perechi sunt urmate de colegele lor Fekete Réka și Maria Ciobanu.

Speranțe într-un an mai bun

Așadar, în ciuda unui an cu multe restricții, lotul antrenorilor Orosz István și Seres Jozsef încheie anul „de grație” 2020 cu rezultate bune, reușind câștigarea Cupei României pe echipe la senioare și 7 medalii (3 de aur – 3 de argint – 1 bronz) la Campionatele Naționale individuale. După o scurtă vacanță de sărbători sportivele mureșene vor continua pregătirea, chiar și în timpul acestora, cu speranța că programul competițional prevăzut pentru lunile următoare se va derula fără restricții. În luna ianuarie 2021 ar urma să înceapă și Campionatele Naționale pe echipe, atât la senioare cât și la junioare, precum și ultimele etape din Cupa României, urmând ca în luna februarie să se dispute Finalele Campionatulor Naționale individuale la junioare U18 (la Cluj-Napoca) și junioare U14 (la Iași).
Întreg lotul și conducerea clubului urează cu ocazia Crăciunului și Anului Nou tuturor iubitorilor sportului popicelor și nu numai, celor care au stat alături de echipă, colaboratorilor, să aibe parte de bucurii, mult noroc și sănătate, alături de tradiționalul „La Mulți Ani!”

Componența lotului pentru anul 2021: Duka Tilda, Sáfrány Anita, Monica Dan, Maria Ciobanu, Fekete Réka, Seres Bernadett, Szabo Julia Emese, Budoi Noemi, Vita Anita, Báto Judit Katalin, Roxana Andreea Bordianu, Jánosi Halmágyi Kriszta, Diana-Maria Stana, Molnár Izabella, Nagy Alexandra.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE