Robert Brai, Florin Vos și Előd Szabó, cadou de Crăciun  pentru reghineni Cultură
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 449 Vizualizări

Robert Brai, Florin Vos și Előd Szabó, cadou de Crăciun pentru reghineni

Primăria municipiului Reghin vă prezintă în această seară un eveniment deosebit, menit să cinstească Marea Sărbătoare a Nașterii Domnului. Mai exact, este vorba de concertul de Crăciun online susținut de trei îndrăgiți reghineni, Robert Brai, Florin Vos și Előd Szabó, care va putea fi savurat în acestă seară  începând cu ora  20.

„În acest an care ne-a pus în fața unor încercări deosebite, am învățat că împreună, unindu-ne forțele, suntem capabili de multe. În ajunul celei mai frumoase sărbători, în spiritul apartenenței la aceeași comunitate, să ne pregătim împreună de Crăciun! Având în vedere situația epidemiologică, Primăria Municipiului Reghin dorește să vă aducă bucuria unui Concert de Crăciun ONLINE. Ne vor încânta Robert Brai, Florin Vos și Előd Szabó. Vizionare plăcută și să vă dorim sărbători fericite și momente pline de iubire!”, au precizat reprezentanții Primăriei Reghin.

Până să puteți savura minunatul concert din această seară, vă prezentăm un gând de sărbători de la Florin Vos, unul din protagoniștii acestui inedit și binevenit cadou de Crăciu oferit de municipalitatea reghineană.

„Din suflet, vreau să urez tuturor celor pe care îi cunosc și care mă cunosc, multă sănătate, fericire și liniște în suflet. Nu lăsați pe nimeni, să vă tulbure liniștea! Priviți cu ochii minții în inima voastră și sigur veți găsi bunătatea și iubirea de care avem toți nevoie, mai ales în aceste vremuri de grea încercare, pentru întreaga omenire! Praznicul Nașterii Mântuitorului, să vă dăruiască tuturor, numai bine! Crăciun fericit! Cu respect și prețuire, Florin Vos”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE