Home / Religie / Campanie de ajutorare pentru copii din parohia Râpa de Jos

Campanie de ajutorare pentru copii din parohia Râpa de Jos

În parohia Râpa de Jos, protopopiatul Reghin, sub coordonarea părintelui Dacian Oprea, a fost demarată o campanie de ajutorare cu prilejul Praznicului Crăciunului, informează Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia prin intermediul www.reintregirea.ro.

Campania  i-a vizat pe copiii și elevii din Râpa de Jos, derularea acestei acțiuni fiind  posibilă ca urmare a sprijinului deosebit oferit de către numeroși oameni binevoitori.

„În zilele premergătoare slăvitului Praznic al Nașterii Domnului, în parohia Râpa de Jos, protopopiatul Reghin, a fost demarată o campanie specială de ajutorare a peste 40 de copii din localitate. Fiecare în parte a fost îndemnat să își exprime, în cadrul unei scrisori, ceea ce își dorește să primească de la Moș Crăciun. Astfel, copiii care au participat regulat la slujbele bisericii, dimpreună cu toți elevii silitori din localitate, au cerut, după potriva fiecăruia, dulciuri, tablete, biciclete, îmbrăcăminte sau alte bunuri. Darurile vor fi oferite copiilor în ajunul Crăciunului, dorindu-se ca și în anii viitori să fie continuată această activitate”. De asemenea, anual, de când păstorește această comunitate de credincioși, părintele paroh Dacian Oprea, însoțit de un grup de tineri din localitate, oferă tuturor persoanelor vârstnice și singure, lipsite de posibilități materiale, pachete cu alimente necesare pentru masa tradițională de Crăciun. În acord cu această acțiune, anul acesta a fost demarată o campanie similară a fost demarată vizându-i ce copiii și elevii din localitate, oferindu-li-se o bucurie de Praznicul Nașterii Domnului. Această activitate a fost posibilă ca urmare a ajutorului oferit de numeroși oameni binevoitori. Pe această cale, părintele paroh dorește să aducă alese mulțumiri tuturor celor care au venit în sprijinul acestui proiect de suflet”, informează www.reintregirea.ro.

Sursă foto: www.reintregirea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bărbați din Sângeorgiu de Mureș, căutați în Italia pentru piraterie de produse!

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Mureș au depistat luni, 18 ianuarie, doi bărbaţi, cu vârsta …