Home / Administratie / Deák Attila, despre însemnătatea Crăciunului

Deák Attila, despre însemnătatea Crăciunului

Deák Attila, primarul comunei Breaza a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care își exprimă sentimentele sale legate  de sărbătoarea Nașterii Domnului.

„Cea mai mare nevoie a omului este de a fi iubit. Acesta este motivul pentru care, de Crăciun, contrar voinței noastre, sentimentele din noi se intensifică. Se accentuează în noi fericirea, sentimentul de a aparține cuiva dar, în același timp, sporesc în noi și conflictele interioare. De Crăciun devenim oarecum mai sensibili. Dacă ne bucurăm, ne bucurăm intens, dacă ne necăjim, ne supărăm profund. Crăciunul este o nouă ocazie de a trăi, de a adânci și de a arata iubirea deoarece ne amintește din nou că Dumnezeu ne-a dat pe unicul sau fiu pentru a purta o luptă sfâșietoare pentru noi, pentru a-și asumă cel mai înfricoșător risc, pentru a ne asigura viață și speranța, arătându-ne un exemplu pentru iubirea totală și necondiționată. În ciuda tuturor restricțiilor, în 2020 Crăciunul are același mesaj pentru mine, că Dumnezeu este iubirea veșnică și adevăratul cadou este timpul petrecut cu cei iubiți. Doresc că fiecare din noi să regăsească liniștea și pacea specifică Crăciunului în fiecare zi a anului!”, a precizat Deák Attila, primarul comunei Breaza.

(A. Z.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Marius Pașcan, anunț neașteptat pe Facebook: ”Mă mut la Sibiu!”

Fostul parlamentar mureșean Marius Pașcan, care deține funcția de președinte interimar al Partidului Mișcarea Populară, …