Home / Social / Angajări la Rezidența pentru Vârstnici Valea Izvoarelor!

Angajări la Rezidența pentru Vârstnici Valea Izvoarelor!

Reprezentanții Rezidenței pentru Vârstnici Valea Izvoarelor au anunțat miercuri, 23 decembrie, faptul că se caută o persoană pentru postul de asistent medical la rezidența pentru vârstnici Valea Izvoarelor, din satul Valea Izvoarelor, comuna Sânpaul.

Persoana care aplică la acest job trebuie să fie absolvent al studiilor de specialitate, cu diplomă și să dețină avizul de liberă practic valabil, prin vizarea anuală a acestuia de către OAMMR. De asemenea, se cere punctualitate, seriozitate, capacitatea de a lucra în echipă, se dorește o persoană harnică, ordonată și responsabilă care să aibă o atitudine prietenoasă, orientată spre clienți.

Responsabilitățile includ administrarea medicamentelor rezidenților conform prescripțiilor medicilor, administrarea tratamentelor rezidenților conform schemelor de tratament, acordă asistență medicilor cu ocazia consultațiilor de specialitate și supraveghează infirmierele și le ajută la activitățile de asistență acordate vârstnicilor.

Printre beneficii se numără contract de muncă pe termen lung, salariu competitiv, mediu de lucru modern în care se răsplătește performanța, masa de prânz în cadrul rezidenței și transport gratuit din Târgu Mureș și Iernut.

Pentru mai multe informații, cei interesați pot apela la numărul de telefon 0722-185.214.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Lucrările finale la Pârâul Pocloș vor fi reluate imediat ce permit condițiile meteo

Pe parcursul anului 2020 echipele Sistemului de Gospodărire a Apelor Mureș, din cadrul Administraței Bazinale …