Home / Business / Hirschmann angajează inginer!

Hirschmann angajează inginer!

Distribuie

Reprezentanții companiei Hirschmann Automotive TM au anunțat marți, 22 decembrie, faptul că se caută o persoană pentru postul de inginer global specialist marcare industrială în cadrul Departamentului Global Wire Processing pentru sediul din comuna Sânpaul.

Printre cerințele necesare se numără studii superioare tehnice, un nivel avansat al limbii engleze, iar limba germană constituie un avantaj, experiență de minim 2 ani în domeniul ingineriei, iar experiența în industria auto reprezintă un avantaj.

Responsabilitățile acestui post includ menținerea contactului cu departamentul de proces – metal din Austria, dar și persoana de contact pentru procesul P-FMEA, responsabil de procesul de marcare laser, marcare cerneală, marcare cu ștampile tehnice, marcare utilizând folie de marcare; responsabil pentru procesul de marcare industrială în fabricile globale; oferă suport în implementarea și/sau crearea de norme noi, instrucțiuni noi, materii prime noi; oferă suport tehnic în cazul problemelor de calitate și a problemelor de proces pentru specialiștii locali sau pentru personalul din departamentul de calitate pe partea de competență privind materialele utilizate în procesul de marcare; realizează analize de laborator pentru produsele marcate și constată concluziile și propune soluții de îmbunătățire a procesului, și multe altele.

Beneficiile presupun un mediu de lucru tânăr și dinamic, traininguri pentru dezvoltare profesională și personală, transport gratuit, tichete de masă, tichete cadou, bonus anual de performanță, card de sănătate, al 13-lea salariu și bonus de fidelitate.

Detalii suplimentare pot fi obținute pe pagina de Facebook a companiei.

Andreea ȚIȚIU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Un nou proiect marca Multinvest: Centru de inginerie inovativă la Târgu Mureș!

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.