Home / Business / Luduș: Autorizație integrată de mediu pentru o investiție Samarcu SRL

Luduș: Autorizație integrată de mediu pentru o investiție Samarcu SRL

Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Mureș aduc la cunoștința publicului interesat şedinţa de dezbatere publică privind solicitarea de emitere a autorizației integrate de mediu pentru proiectul ”Instalaţie de zincare acidă în băi de galvanizare, vopsire în câmp electrostatic şi plastifiere piese metalice”, propus a fi amplasat în orașul Luduş, strada Fabricii nr. 4, județul Mureş, titular SC Samarcu SRL. 

Potrivit unui comunicat, activitatea se încadrează în anexa nr. 1 la Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale, punctul 2.6 “Tratarea de suprafață a metalelor sau a materialelor plastice prin procese electrolitice sau chimice în care volumul cuvelor de tratare este mai mare de 30 de metri cubi”, iar ședinţa de dezbatere publică / consultarea publicului se va realiza electronic.

Informaţii privind potenţialul impact asupra mediului a activităţii pentru care se solicită emiterea autorizaţiei integrate de mediu pot fi consultate pe site-ul APM Mureş, apmms.anpm.ro, iar observaţiile publicului se primesc prin poştă la sediul APM Mureş, municipiul Târgu Mureş, strada Podeni nr. 10, sau prin e-mail la adresa office@apmms.anpm.ro, până la data de 6 ianuarie 2021.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Locuințe pentru tineri repartizate la Luduș

Conducerea Primăriei orașului Luduș anunță demararea procedurii pentru depunerea actelor în vederea întocmirii listei de …