Home / Business / VIDEO: Aproape 800 de societăți, pe locul 1 în Topul Firmelor Mureșene!

VIDEO: Aproape 800 de societăți, pe locul 1 în Topul Firmelor Mureșene!

Chiar dacă în acest an din cauza pandemiei de COVID-19 nu a fost organizată Gala Topul Firmelor Mureșene, reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie Mureș au dus tradiția mai departe și au editat, în condiții grafice deosebite, catalogul Topul Firmelor din Județul Mureș 2019.

”Topul Firmelor din județul Mureș, ediția 2020, este un moment special în care așezăm la loc de cinste munca și realizările comunității de afaceri mureșene. Chiar dacă traversăm o perioadă deosebit de dificilă, în care oamenii de afaceri caută soluții de supraviețuire și de adaptare la noua realitate, considerăm că performanța trebuie recunoscută, iar succesul trebuie recompensat. În acest context, conform tradiției, Camera de Comerț și Industrie Mureș acordă distincții celor mai performante companii, care au o importanță majoră în economia județului. Topul Firmelor din județul Mureș este singurul clasament reprezentativ, întocmit la nivelul tuturor operatorilor economici activi, fiind bazat pe o metodologie complexă și unitară la nivel național, implementată de întreaga rețea de Camere de Comerț județene din România. Anul acesta topul a ajuns la a 27-a ediție și, la întocmirea clasamentelor, au participat 18.200 de societăți comerciale care au depus bilanțuri contabile, dintre care 2.951 s-au situat pe primele 10 locuri, fiind grupate pe domenii de activitate și pe clase de mărime. Dintre acestea 1.110 se regăsesc în catalogul tipărit „Topul Firmelor din Județul Mureș” locul 1 revenind unui număr de 792 de firme. Pentru firmele premiate, prezența în catalogul Topul Firmelor din Județul Mureș reprezintă o carte de vizită, o garanție de bonitate și seriozitate în relațiile cu investitorii și cu partenerii comerciali, întrucât acest catalog se bucură de o largă distribuție în mediile de afaceri din țară și din străinătate”, a declarat Vasile Pop, președintele Camerei de Comerț și Industrie a județului Mureș.

Alexandra HAJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Prefectul județului Mureș s-a vaccinat împotriva COVID-19

În cursul zilei de marți, 19 ianuarie, prefectul județului Mureș, Mara Togănel, s-a vaccinat împotriva …