Concursul „Descoperă apele României”, la final Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 159 Vizualizări

Concursul „Descoperă apele României”, la final

Câștigătorii concursului național „Descoperă apele României”, ediția a II-a, au fost desemnați. Premiile au intrat în posesia tinerilor câștigători în preajma Sărbătorilor de Crăciun.

„Descoperă apele României” este un proiect educațional-suport, pentru cadre didactice, copii și părinți, care strânge în jurul lui zâmbete și oameni frumoși, care construiește momente unice și respectă individualitatea fiecărui copil.

Cornel-Darius și Ștefania-Andreea, elevi în clasa a-IV-a A, din Comuna Cristesti, Județul Mureș, au participat la proiectul educațional, nu s-au descurajat și au continuat să învețe. Cu sprijinul părinților și al școlii, au concurat și au câștigat premii în concursul „Descoperă apele României”.

De asemenea, la Secțiunea ”Creații literare”, una dintre cele două câștigătoare ale premiului I este eleva Sofia, din Târgu Mureș, cu lucrarea ”Legenda Mureșului reinterpretată”.

Grădinița P.P. 1 Hunedoara nu a uitat de parteneriatul cu Sistemul de Gospodărire a Apelor Hunedoara (SGA Hunedoara), din cadrul ABA Mureș.

Preșcolarii din grupa mijlocie au realizat lucrări minunate, folosind materiale din natură, la Secțiunea „Ateliere” din cadrul proiectului.

Grădinița P.P. 1 Hunedoara a obținut premiul întâi la secțiunea amintită (profesor învățământ preșcolar Sorina Corui). Tot din cadrul Grădiniței cu program prelungit 1 Hunedoara, Tudor Corui a câștigat premiul III la Secțiunea „Creații literare” și premiul II la Secțiunea „Creații din elemente naturale”. Un premiu special la aceeași secțiune a fost obținut de Nicholas Mureșan, tot de la Grădinița P.P. 1 Hunedoara.

Câștigătorii au mulțumit organizatorilor pentru premii și au salutat organizarea impecabilă a concursului.

Administrația Bazinală a Apelor Mureș, aflată în rândul organizatorilor, le-a adresat felicitări tuturor participanților la concurs.

Sursa: Apele Române Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE