Home / Invatamant / Concursul „Descoperă apele României”, la final

Concursul „Descoperă apele României”, la final

Câștigătorii concursului național “Descoperă apele României”, ediția a II-a, au fost desemnați. Premiile au intrat în posesia tinerilor câștigători în preajma Sărbătorilor de Crăciun.

„Descoperă apele României” este un proiect educațional-suport, pentru cadre didactice, copii și părinți, care strânge în jurul lui zâmbete și oameni frumoși, care construiește momente unice și respectă individualitatea fiecărui copil.

Cornel-Darius și Ștefania-Andreea, elevi în clasa a-IV-a A, din Comuna Cristesti, Județul Mureș, au participat la proiectul educațional, nu s-au descurajat și au continuat să învețe. Cu sprijinul părinților și al școlii, au concurat și au câștigat premii în concursul „Descoperă apele României”.

De asemenea, la Secțiunea ”Creații literare”, una dintre cele două câștigătoare ale premiului I este eleva Sofia, din Târgu Mureș, cu lucrarea ”Legenda Mureșului reinterpretată”.

Grădinița P.P. 1 Hunedoara nu a uitat de parteneriatul cu Sistemul de Gospodărire a Apelor Hunedoara (SGA Hunedoara), din cadrul ABA Mureș.

Preșcolarii din grupa mijlocie au realizat lucrări minunate, folosind materiale din natură, la Secțiunea „Ateliere” din cadrul proiectului.

Grădinița P.P. 1 Hunedoara a obținut premiul întâi la secțiunea amintită (profesor învățământ preșcolar Sorina Corui). Tot din cadrul Grădiniței cu program prelungit 1 Hunedoara, Tudor Corui a câștigat premiul III la Secțiunea „Creații literare” și premiul II la Secțiunea „Creații din elemente naturale”. Un premiu special la aceeași secțiune a fost obținut de Nicholas Mureșan, tot de la Grădinița P.P. 1 Hunedoara.

Câștigătorii au mulțumit organizatorilor pentru premii și au salutat organizarea impecabilă a concursului.

Administrația Bazinală a Apelor Mureș, aflată în rândul organizatorilor, le-a adresat felicitări tuturor participanților la concurs.

Sursa: Apele Române Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

O profesoară de geografie, mesaj dur către ,,politruci”!

Profesoară de geografie la Liceul de Arte Vizuale ,,Romulus Ladea” din Cluj Napoca, Cristina Mîrză, …