Numărul de cazuri de COVID-19 s-a dublat în ultimele 24 de ore în Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 861 Vizualizări

Numărul de cazuri de COVID-19 s-a dublat în ultimele 24 de ore în Mureș

Până astăzi, 30 decembrie, în județul Mureș au fost confirmate 14.948 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2, a anunțat astăzi Cancelaria Prefectului. Față de ziua precedentă, au fost înregistrate 112 cazuri noi de persoane infectate. Conform statisticii de ieri, când erau 49 de cazuri, numărul e mai mare decât dublu. De asemenea, nouă persoane au fost reconfirmate pozitiv în județul Mureș. Vestea bună este că nu s-a înregistrat niciun deces în ultimele 24 de ore.

Potrivit informațiilor DSP Mureș, la această dată sunt internate 227 persoane confirmate pozitiv în spitalele din județul nostru.

„De asemenea, până la această dată, 13.360 de persoane s-au vindecat în județul Mureș (Direcția de Sănătate Publică transmite numărul total al persoanelor vindecate, număr care cuprinde persoanele externate din spitalele de pe teritoriul județului Mureș și numărul cazurilor pozitive izolate la domiciliu și declarate vindicate conform legislației în vigoare). În plus față de acestea, 1.295 de persoane au fost externate la termenul de 10 zile (persoane confirmate pozitiv, dar asimptomatice), iar 555 de persoane au fost externate la cerere”, se arată în informarea Prefecturii Mureș.

Un număr de 41 persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

Până acum, 506 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș, potrivit datelor DSP Mureș.

În județul Mureș, 89 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 1.300 de persoane se află în carantină la domiciliu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE