Încă două blocuri turn în Târgu Mureș Administratie
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 12168 Vizualizări

Încă două blocuri turn în Târgu Mureș

În 19 decembrie, Direcția Arhitect Șef din cadrul Primăriei Târgu Mureș a publicat două autorizații de construire – 399 și 400 pentru două blocuri de locuințe pe strada Livezeni 34-36. Vorbim despre două blocuri din complexul Green Residence, dezvoltat de Fomco Imobiliare, o companie din Fomco Group.

Autorizația de construire 399 prevede autorizarea execuției lucrărilor privind construirea corpului M, un bloc de locuințe P+10E, compus din 86 apartamente și 86 parcaje supraterane aferente.

Autorizația de construire 400 se referă la execuția corpului N din complexul Green Residence. Blocul de locuințe care va fi edificat va avea regimul de înălțime P+10E și va fi compus din 97 apartamente și 97 parcaje supraterane aferente.

Continuarea proiectului a fost prefigurată și de către reprezentanții FOMCO într-un interviu acordat revistei Transilvania Business, sora mai mică a cotidianului Zi de Zi.

Foto: Török Ferencz, Instinct Visuals

Vrem ca în perioada următoare să dăm în lucru blocurile III și IV din complexul Green Residence. Este principalul obiectiv pe termen scurt. Ideal ar fi ca ele să fie gata până la finele anului 2021 și să putem livra încă 200 de apartamente. La nivelul pieței imobiliare din Tîrgu-Mureș FOMCO IMOBILIARE își va consolida prin această mutare poziția de jucător important. Vrem să ajungem, de fapt, la procesul de poziționare a brandului pe piață, pentru că niciodată nu ne-am propus să fim doar dezvoltatori, ci un brand care să livreze produse și servicii de calitate, mai exact locuințe de calitate, corect dimensionate și finisate”, subliniase Bernát Nyulas, manager general Fomco Group.

Foto: Török Ferencz, Instinct Visuals

“Dorim să imprimăm o stare de bine cât mai multor târgumureseni, prin viață la bloc, iar în acest sens proiectul Green Residence va continua cu încă 7 blocuri noi, în următorii 3-5 ani”, a completat Szidónia Székely, managerul executiv al diviziei Fomco Imobiliare.

Despre Fomco Imobiliare

Fomco Imobiliare este o divizie a Fomco Group, pornită prin dezvoltarea unui bloc de locuințe cu patru etaje în Târgu Mureș. Pas cu pas, planurile de dezvoltare au devenit tot mai ambițioase, investițiile au crescut, iar familia celor care dețin acum un apartament dezvoltat de grup a devenit numeroasă.

Foto: Török Ferencz, Instinct Visuals

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE