Home / Administratie / Fonduri pentru două centrale termice la Luduș

Fonduri pentru două centrale termice la Luduș

Distribuie

La rectificarea bugetară din ziua de 15 decembrie 2020 fondul de rezervă bugetară la dispoziția autorităților locale s-a majorat cu suma de 240.000 de lei. Având în vedere acestă majorare, Executivul Primăriei orașului Luduș a propus și Legislativul local a aprobat ca suma să fie repartizată în funcție de necesitățile momentului.

Printr-o solicitare adresată Biroului „Buget. Finanțe. Contabilitate. Resurse Umane” (BFCRU), Marius Dudilă, administratorul public al orașului Luduș a propus alocarea sumei de 40.000 de lei, cu TVA inclus, pentru achiziționarea și montarea unor centrale termice în blocurile ANL  situate pe strada Zăvoiului, blocurile 13 și 17.

„Având în vedere defecțiunile apărute la centralele termice de la Blocurile ANL numărul 13 și 17, este necesară înlocuirea acestora cu alte centrale noi. Alocarea este necesară pentru trimestrul al IV-lea”, a precizat Marius Dudilă.

În cadrul aceleași rectificări bugetare s-a alocat suma de 27.000 de lei pentru plata comisionului de acordare a împrumutului contractat la EXIM Bank; 150.000 de lei Subcapitolul „Străzi” pentru efectuarea unor reparații curente; 24.000 de lei la Subcapitolul „Salubritate” pentru „Apă, canal, salubritate”.

Comisiile de specialitate ale Consiliului Local au avizat favorabil proiectul de hotărâre din 15 decembrie 2020 privind rectificarea bugetului local. Consilierii locali au aprobat în unanimitate proiectul de hotărâre propus.

Ioan A. BORGOVAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Fonduri norvegiene și energie verde, pe agenda primarului comunei Râciu

Distribuie Primarul comunei Râciu, Ciprian Alin Belean, a efectuat, la începutul lunii februarie, o vizită …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.