Mădălina Mureșan, părtașă la audiența TVR din noaptea de Revelion Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2631 Vizualizări

Mădălina Mureșan, părtașă la audiența TVR din noaptea de Revelion

Emisiunea realizată și prezentată de Iuliana Tudor la TVR 1 a fost unul dintre cele mai urmărite programe din noaptea de Revelion. Potrivit reprezentanților TVR,  show-ul de folclor al Iulianei Tudor la TVR 1 a înregistrat o audiență de top.

„Momentul emoționant în care Mădălina Mureșan devenea cea de-a cincea câștigătoare a trofeului „Vedeta populară” și a premiului de 100.000 de lei a fost cel mai vizionat al finalei difuzate la TVR 1 pe 31 decembrie. Punctul culminant al primului talent-show de folclor din România a adunat în fața micilor ecrane, la ora 22.47, nu mai puțin de 1.209.000 de telespectatori din întreaga țară (ceea ce corespunde unui rating de 6,9% și unei cote de piață de 14,2%).Partea a doua a show-ului în care cele trei finaliste continuau lupta pentru trofeu a poziționat principalul post al Televiziunii Române pe locul al doilea la nivel național, devansând Pro TV, Kanal D, România TV, Antena 3. Pe intervalul 21.51-22.52, TVR 1 a înregistrat o medie de aproape 800.000 de telespectatori (4,5% rating mediu, respectiv 9,4% share mediu). Tot pe poziția a doua s-a clasat TVR 1 cu partea a doua a finalei „Vedeta populară” și la nivelul publicului național cu vârste peste 18 ani, iar pe publicul urban, pe locul al treilea”, se arată în comunicatul transmis de TVR.

Potrivit acestora, Finala „Vedeta populară”, difuzată la TVR 1 în ultima zi a anului a fost în top 5 al celor mai urmărite programe ale serii, pe intervalul orar 20.40-22.52. La nivelul publicului național cu vârsta de peste 18 ani, emisiunea realizată de Iuliana Tudor s-a situat pe a treia poziție, după Antena 1 și ProTV, cu o medie de aproximativ 700.000 de telespectatori (4,7% rating și 9,1% share), iar pe publicul național, „Vedeta populară” s-a clasat a patra, cu o medie de aproape 720.000 de telespectatori (4,1% rating și 8,5% cotă de piață).

„După ce am încheiat filmările sezonului 5 „Vedeta populară”, am știut că va stârni interes. Cifrele de audiență ale fiecărei ediții au fost mult peste așteptările noastre, iar finala ne-a copleșit. Mulțumesc tuturor românilor care aleg în fiecare duminică seară „Vedeta populară” și celor care ne-au preferat în număr atât de mare în seara de Revelion. Este cea mai puternică motivație pentru noi, ca echipă, să fim și mai buni, iar show-ul să meargă mai departe. La mulți ani tuturor și să ne vedem sănătoși! Aveti grijă de voi!”, a declarat Iuliana Tudor, producător și prezentator al show-ului „Vedeta populară”.

„Aș simți o împlinire absolută și cred că nu mi-aș încăpea în piele până acasă!”

După ce rapsodul popular Mihai Moldovan ajungea în Finala „Vedeta populară” la ediția din 2017, la ediția din acest an tot un reprezentant al folclorului mureșean avea, nu doar să ajungă în finală ci să obțină trofeului „Vedeta populară” prin solista Mădălina Mureșan, de loc din Bistra Mureșului, comuna Deda.
„Am mai câștigat premii în anii trecuți la concursuri, însă cred că aici aș simți o împlinire absolută și cred că nu mi-aș încăpea în piele până acasă!”,  declara câștigătoarea Mădălina Mureșan înainte de marea Finală „Vedeta populară”, cu care TVR 1 și-a început programul în noaptea de Revelion.

Mădălina Mureșan  a primit din mâinile Iulianei Tudor trofeul „Vedeta populară” și cecul de 100.000 de lei, după ce a reușit să impresioneze juriul emisiunii și să își devanseze contracandidatele (locul II – Anișoara Popescu, 25 ani, din Romanați, respectiv locul III – Carmen Acatrinei, 18 ani, din Iași).

Întrebată ce va face cu premiul de 100.000 de lei, Mădălina a declarat că o parte îi va economisi, iar restul îi va investi în straie populare „O parte o să-i economisesc; le-am spus și băieților din spate să nu le spună părinților mei că de o parte o să-mi cumpăr costume populare”, a afirmat fericita câștigătoare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE