Home / Sanatate / Începe vaccinarea studenților mediciniști și a cadrelor didactice de la UMFST Târgu Mureș

Începe vaccinarea studenților mediciniști și a cadrelor didactice de la UMFST Târgu Mureș

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) “George Emil Palade” din Târgu Mureș va începe marți, 5 ianuarie, procedurile de înscriere pentru vaccinarea împotriva COVID-19 a studenților din domeniul Sănătate și a cadrelor didactice care își desfășoară activitatea în domeniul clinic.

”Universitatea informează studenții de la Facultățile de Medicină, Medicină în limba engleză, Medicină Dentară, Farmacie și Inginerie și Tehnologia Informației că la programele de studii aferente acestor facultăți, începând cu 8 februarie 2021, activitățile didactice din semestrul II (modulul 3) se vor desfășura în regim hibrid: cursurile preponderent online, activitățile clinice/practice, preponderent onsite. Pentru siguranța studenților și a cadrelor didactice la activitățile practice sau clinice, recomandăm insistent înscrierea studenților și a personalului didactic, în vederea vaccinării, în funcție de prioritizarea existentă la nivel național. Decizia de vaccinare este, de asemenea, importantă pentru viitoarea interacțiune cu bolnavii, dar și pentru siguranța cazării în cămine. Ulterior vaccinării personalului medical se va continua cu vaccinarea celorlalte categorii de personal și a celorlalți studenți. Conducerea universității va reveni în zilele următoare cu detalii organizatorice privitoare la modalitatea de desfășurarea propriu-zisă a vaccinării”, se menționează pe Blogul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Câte reacții grave post vaccinare anti COVID-19 s-au înregistrat în Mureș

Directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Mureș, dr. Iuliu Moldovan, a anunțat vineri, 22 …