Home / Administratie / Acte adiționale pentru două proiecte ale Primăriei Târgu Mureș

Acte adiționale pentru două proiecte ale Primăriei Târgu Mureș

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a anunțat miercuri, 6 ianuarie, prin intermediul unei postări pe pagina proprie de Facebook, că a semnat, în aceeași zi, două acte adiționale transmise de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, ”care prevăd prelungirea perioadei de finanțare pentru obiective de investiții din Târgu Mureș incluse în Programul Național de Dezvoltare Locală – PNDL, etapa a II-a”.

”Este vorba de ”Reparație capitală pod peste râul Mureș cu pasaj superior peste linia CF Deda – Târgu Mureș – strada Călărașilor” (suma alocată: 16.074.529 lei) și ”Dotarea cu echipamente și mobilier specific didactic și de laborator pentru Liceul Vocațional de Artă, Târgu Mureș” (suma alocată: 725.961,88 lei). Noul termen de realizare, în ambele cazuri, este 31 decembrie 2022, dată la care obiectivele de investiții trebuie să fie finalizate și puse în funcțiune”, a precizat primarul municipiului Târgu Mureș.

(Redacția)

Citeste si:  Concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ROCA Industry preia pachetul majoritar al producătorului mureșean de uși Eco Euro Doors

ROCA Industry, holdingul care reunește companiile din domeniul materialelor de construcții aflate în portofoliul ROCA …