Concerte cu public, noutatea anului 2021 la Filarmonica de Stat Tîrgu Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 457 Vizualizări

Concerte cu public, noutatea anului 2021 la Filarmonica de Stat Tîrgu Mureș

Întreg colectivul Filarmonicii de Stat Tîrgu Mureș urează un An Nou Fericit, cu multă sănătate și bucurie tuturor iubitorilor muzicii, care vor avea parte și în acest an de noi și frumoase bucurii muzicale, astfel ca „Anul 2021 să ne readucă aproape unii de alții, într-o lume mai bună și mai sigură!”, după cum afirmă reprezentanții instituției.

Prima noutate a noului an este dată de prezența publicului la concertele Filarmonicii, începând cu 7 ianuarie cu ocazia Concertului Special de Anul Nou.

„În această lună, așa cum v-am obisnuit și până  acum, va avea loc o serie de concerte cu muzică pentru divertisment. Primul concert, cel din data de 7 ianuarie, va fi organizat în Sala Mare a Palatului Culturii, un Concert Special în care ne vom bucura în sfârșit de prezența Dumneavoastră, publicul nostru drag. Menționăm că evenimentele noastre se vor desfășura cu respectarea tuturor normelor în vigoare impuse de pandemie. Sperăm că și următoarele concerte din această lună să fie posibile în prezența publicului. Vom reveni cu detalii în acest sens”, afirmă reprezentanții Filarmonicii de Stat Tîrgu Mureș.

Ptrivit acestora, programul concertelor din această lună va fi unul divers, începând cu muzica strălucitoare a valsurilor și polcilor lui J.Strauss. Uverturi și arii ale unor opere celebre, și până la muzica zilelor noastre, reinterpretată în stil simfonic-rock simfonic!

„Invitații noștri din această lună sunt dirijorii Pablo Boggiano (Argentina-Austria), Victor Dumănescu și tîrgumureșeanul Remus Grama. Pentru concertul din data de 14 ianuarie, o vom avea ca solistă pe soprana Borsos Edith. Fără a mai divulga multe detalii ale suprizelor din aceasta lună, sperăm că v-am trezit interesul și că ne veți urmări în număr cât mai mare, atât în sala de concert precum și pe pagina noastră de Facebook sau Youtube. Ne bucurăm în continuare de susținerea TVR Tîrgu-Mureș și în acest an, evenimentele noastre putând fi urmărite și pe pagina de Facebook TVR Tîrgu-Mureș”, declară reprezentații Filarmonicii târgumureșene.

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a instituției. La cererea publicului, concertele vor fi repetate și în zilele de vineri, 8 ianuarie și 15 ianuarie, de la ora 19.00, numărul maxim de spectatori admiși în sala de concerte fiind limitat la 186.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE