Regulament pentru  spectatori la concertele Filarmonicii Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 299 Vizualizări

Regulament pentru spectatori la concertele Filarmonicii

În vederea asigurării desfășurării în condiții de siguranță a evenimentelor organizate de Filarmonica de Stat Târgu Mureș, în condițiile în care a fost aprobat accesul publicului la concerte, a fost stabilit Regulamentul spectatorului privind măsurile de prevenire a infectării cu noul Coronavirus  și pentru asigurarea activităților în condiții de siguranță.

„Prezentul regulament a fost întocmit în baza Ordinului comun al ministrului culturii și al sănătății nr. 3142/1495/31.08.2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, pe perioada de alertă Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag”, afirmă reprezentanții  Filarmonicii de Stat Tîrgu Mureș.

Art. 1. Biletele se vor vinde fără locuri în sala de concerte, ceea ce înseamnă că spectatorii vor fi așezați pe locuri în funcție de sosirea la spectacol. Angajații Filarmonicii vor conduce spectatorii de la intrarea din strada Enescu spre sala de spectacol, unde scaunele de spectacol se vor ocupa începând cu locul 1 de pe fiecare rând ocupat, ocuparea acestora făcându-se de sus în jos. Ieșirea spectatorilor din sala de concerte se va face începând cu locul 1 de pe fiecare rând ocupat către cea mai apropiată ieșire.

Art.2. Se recomandă insistent ca persoanele care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree) să nu participe la spectacol și să solicite modificarea sau anularea biletului la Agenția de bilete a Filarmonicii de Stat Tîrgu Mureș (tel. 0265 261420), cel târziu în ziua concertului între orele 10 și 12. Deschiderea casei de bilete se face cu 1,30 oră înaintea începerii spectacolului și se închide cu 15 minute înaintea începerii concertului.

Art. 3. Accesul în spațiul de spectacol va începe cu 1 oră înainte de începerea concertului și se va efectua gradual, cu respectarea distanțării de minim 1,5 m.

Art. 4. Este interzisă folosirea garderobei din foyerul sălii de spectacol.

Art. 5. Accesul spectatorilor în spațiul destinat publicului este permis doar după triajul observațional realizat prin măsurarea temperaturii cu termometru noncontact.

 Art. 6 Supravegherea publicului începând cu intrarea în Palat, verificarea purtării măștii, așezarea pe scaunele alocate conform diagramei, precum și evacuarea se va face controlat de personalul Compartimentului Organizare Concerte- Relații Publice și Compartimentul tehnic de scenă și deservire.

Art.7. Obligativitatea purtării măștii de protecție se aplică de la intrarea în clădirea teatrului, pe toată durata concertului, până la părăsirea acesteia. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul.

Art. 8. Se recomandă dezinfectarea mâinilor cu substanțele puse la dispoziție de instituție.

 Art.9. Se recomandă ca accesul în spaţiu să fie făcut cu respectarea de către participanţi a distanţării de minimum 1,5 m și cu respectarea marcajelor amplasate.

Art.10. Se vor respecta fluxurile de intrare/ieşire, stabilite în vederea asigurării distanţei fizice.

 Art. 11. Se interzice consumul de produse alimentare și băuturi în spațiul destinat spectacolului, cu excepția băuturilor nealcoolice ambalate în recipiente individuale, cu capac, conform normelor în vigoare.

Art. 12. Nu se vor distribui caiete program.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE