Home / Administratie / Accesul pe gheață, suplimentat la Patinoarul din Reghin

Accesul pe gheață, suplimentat la Patinoarul din Reghin

Distribuie

Ca urmare a plângerilor venite din partea populației, în ce privește aglomerația de la Patinoarul deschis de Crăciun la Reghin, Primăria Municipiului Reghin a decis suplimentarea numărului maxim de persoane permise pe gheață.

„Primăria dorește ca un număr cât mai mare de persoane să se bucure de plăcerea patinajului, să ofere posibilitatea de activitate sportivă și recreere pentru cât mai mulți oaspeți pe patinoar. Având în vedere interesul mare, am decis în conformitate cu măsurile epidemiologice să creștem numărul maxim de persoane care au acces pe gheață de la 30 la 50”, se precizează în comunicatul Primăriei Reghin.

Programul de funcționare al patinoarului este între orele 12:00-21:00, accesul pe gheață fiind permis în intervalele  12:00-13:00, 14:00-15:00, 16:00-17:00, 18:00-19:00 și 20:00-21:00.

Prețul de intrare este de 10 lei/h, pentru adulți, respectiv 5 lei/h pentru copii (3-18 ani). Pentru închirierea de patine, prețul este de 8 lei/h.

(A. Z.)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Extindere de canalizare în Hădăreni

Distribuie Conducerea Primăriei comunei Chețani anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului …