Home / Agricultura / Bani pentru fermieri prin măsura ”Bunăstarea animalelor”

Bani pentru fermieri prin măsura ”Bunăstarea animalelor”

Fermierii pot depune până pe data de 29 ianuarie deconturile sau documentele justificative aferente trimestrului IV pentru Măsura 14 – “Bunăstarea animalelor”, din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală PNDR 2014 – 2020.
“Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură informează beneficiarii care şi-au asumat angajamente pentru Măsura 14 – ‘Bunăstarea animalelor’ – pachetul a) – Plăţi în favoarea bunăstării porcinelor şi pachetul b) – Plăţi în favoarea bunăstării păsărilor, din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală PNDR 2014-2020, că în perioada 4 – 29 ianuarie 2021, la Centrele judeţene APIA, unde au depus cererea de plată, pot depune deconturile/documentele justificative aferente trimestrului IV, respectiv pe cele anuale”, se menţionează în comunicat.
Potrivit sursei citate, deconturile/documentele justificative aferente trimestrului IV sunt pentru categoriile porci graşi/pui carne/pui curcă, iar cele anuale sunt pentru categoriile animale de reproducţie/găini ouătoare/găini reproducţie rase grele.
Astfel, deconturile/documentele justificative pot fi transmise de fermieri şi prin mijloace electronice (poştă electronică, fax etc), servicii poştale etc.
“Deconturile justificative sunt însoţite în funcţie de pachetul solicitat, de documentele prevăzute în Ghidul solicitantului pentru Măsura 14 – Bunăstarea animalelor – pachet a) Plăţi în favoarea bunăstării porcinelor, ediţia a III a şi în Ghidul solicitantului pentru Măsura 14 – Bunăstarea animalelor – pachet b) Plăţi în favoarea bunăstării porcinelor, ediţia a III-a, aprobate prin OMADR nr. 15/14 ianuarie 2020 şi postate pe site-ul oficial al APIA, accesibil pe adresa www.apia.org.ro”, se mai spune în comunicat.
Astfel, documentele depuse/transmise vor sta la baza operării/verificării datelor în aplicaţiile electronice de gestionare a Măsurii 14 şi efectuării verificărilor administrative ulterioare.

(www.agerpres.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

APIA: Stadiul plăților în avans aferente campaniei 2020

Serviciul Relații cu Publicul și Comunicare din cadrul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură …