Home / Politic / FOTO: Noua Dreaptă Mureș, acțiune caritabilă

FOTO: Noua Dreaptă Mureș, acțiune caritabilă

În pragul Anului Nou 2021, filiala Mureș a Partidului Noua Dreaptă a desfășurat o acţiune caritabilă.
”Pe baza donațiilor membrilor și simpatizanților partidului, o delegaţie formată din Marius D. Moldovan, Marius Sabău și Ingrid Vajda – candidaţi la alegerile palamentare 2020, a achiziționat și a oferit câteva sute de conserve de pește și pateu, pachete de brânză topită și dulciuri (în general produse fabricate în România) Centrului Social Creștin ”Sfântul Irineu” din Sighișoara, care asigură zilnic masa pentru 120 de persoane cu adevărat nevoiașe, indiferent de confesiunea religioasă ori limba lor maternă. A fost o contribuție modestă față de nevoile zilnice ale acestui Centru Social, dar acțiunea este menită a oferi un exemplu bun de urmat de cât mai mulți, fie persoane individuale sau organizații. Naționalismul și creștinismul înseamnă fapte concrete iar Noua Dreaptă este un partid atipic ce pune accent pe fapte, nu pe demagogie. Acest tip de acțiuni caritabile dorim să le desfășurăm lună de lună iar cine dorește să le susțină ne poate contacta la datele Biroului de Presă de mai jos ori poate depune o adeziune pe siteul oficial www.nouadreapta.org. Mulțumim tuturor membrilor, simpatizanților și votanților noștri iar cu ocazia Anului Nou 2021 le urăm tuturor românilor ”La mulți ani”!”, au transmis reprezentanții Partidului Noua Dreaptă Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț pentru unitățile care efectuează teste rapide antigen

Având în vedere prevederile Ordinului ministrului sănătății nr. 2240/30 decembrie 2020 privind modificarea şi completarea …