Home / Administratie / Anunț important pentru contribuabilii din Târgu Mureș

Anunț important pentru contribuabilii din Târgu Mureș

Reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș aduc la cunoștința contribuabililor persoane fizice și juridice că începând cu data de 11 ianuarie 2021 se pot achita impozitele și taxele locale la ghișeele instituției, iar în cazul persoanelor fizice și la biroul de colectare din cartierul Tudor.

”Recomandăm ca persoanele fizice să achite impozitele și taxele on line, prin metoda de plată electronică “ghiseul.ro”, prin accesarea de pe site-ul instituției noastre www.tirgumures.ro, a aplicatiei ghiseul.ro. Persoanele juridice au posibilitatea consultării obligațiilor de plată înregistrate în evidența fiscală precum și a plății electronice, prin accesarea de pe site-ul instituției noastre www.tirgumures.ro, a aplicatiei Globalpay, în baza solicitării prealabile a unei parole de acces. Reamintim de asemenea faptul că, rapoartele de evaluare a clădirilor, se depun până în data de 31 martie 2021 inclusiv. Toate formularele fiscale privind impozitele și taxele locale, actele necesare, precum și conturile IBAN corespunzătoare obligațiilor de plată, precum și alte informații utile se regăsesc pe site-ul instituției noastre www.tirgumures.ro, secțiunea IMPOZITE, TAXE ȘI AMENZI”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Încă o localitate mureșeană revine în zona de restricții cu incidență peste 3/1.000 de locuitori

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au transmis vineri, 22 ianuarie, prin intermediul unui comunicat …