Câți români s-au vaccinat anti COVID-19 Stiri nationale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 391 Vizualizări

Câți români s-au vaccinat anti COVID-19

Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 informează că, în ultimele 24 de ore, au fost imunizate împotriva coronavirusului, cu vaccinul Pfizer BioNTech, 9.595 de persoane, potrivit datelor puse la dispoziţie de Institutul Naţional de Sănătate Publică, prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă Agerpres, până în prezent, au fost vaccinate împotriva COVID-19 un număr de 102.301 de persoane.

La cei vaccinaţi în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 39 de reacţii comune şi minore, dintre care 11 de tip local şi 28 generale.

Începând din 27 decembrie 2020, la nivelul centrelor de vaccinare s-au înregistrat 350 de reacţii, dintre care 140 reacţii locale cu durere la locul injectării şi 210 reacţii generale (febră, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie), alte cinci fiind în curs de investigare.

Programul centrelor de vaccinare se încheie la ora 20.00, motiv pentru care numărul vaccinărilor realizate în intervalul orar 17.00 – 20.00 va fi reflectat în raportarea din ziua următoare.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE