Home / Administratie / Rectificare de buget la Luduș

Rectificare de buget la Luduș

La sfârșitul anului 2020, Administratorul public al orașului Luduș, Marius Dudilă a solicitat Biroului Buget. Finanțe. Contabilitate. Resurse Umane (BFCRU) din cadrul Primăriei orașului Luduș alocarea sumei de 90.000 de lei (TVA inclus) „Pentru achiziționarea unui autoturism care va fi folosit în cadrul Primăriei Orașului Luduș. Menționez că autoturismul precedent a fost implicat într-un accident rutier din care a rezultat dauna totală a acestuia. Alocarea este necesară pentru trimestrul al IV-lea”.

În Raportul de specialitate privind rectificarea bugetului local, pe anul 2020, șeful de Birou BFCRU, ec. Maria Suciu, a propus consilierilor locali următoarele rectificări ale unor articole bugetare: se diminuează cu suma de 13.000 de lei la obiectivul de investiții Reparații capitale la Căminul Cultural Roșiori unde suma alocată inițial a fost de 70.000 de lei, iar în urma rectificării va fi de 57.000 de lei; Se diminuează cu suma de 8.000 de lei la obiectivul de investiții Reabilitare iluminat public din Parcul Primăriei, unde suma alocată inițial a fost de 50.000 de lei, iar în urma rectificării va fi 42.000 de lei; Se diminuează cu suma de 69.000 de lei la obiectivul de investiții Semaforizare la trei treceri de pietoni, unde suma alocată inițial a fost de 150.000 de lei, iar în urma rectificării va fi de 81.000 de lei.

Aleșii locali au aprobat în unanimitate aceste diminuări, precum și alocarea sumei de 90.000 de lei pentru achiziționarea unui autoturism necesar Primăriei orașului.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Consilierii județeni convocați la ședință

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share