Home / Invatamant / A apărut noul număr al revistei Alumni

A apărut noul număr al revistei Alumni

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș anunță apariția numărului doi al revistei Alumni, publicația absolvenților UMFST.

„Alumni, revista absolvenților Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, aduce laolaltă, în paginile sale, medici, medici militari, medici stomatologi, tehnicieni dentari, farmaciști și specialiști în cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic, asistenți medicali, balneofiziokinetoterapeuți și nutriționiști, ingineri, filologi, istorici, avocați, economiști și juriști, specialiști a căror devenire s-a desăvârșit în cadrul acestei instituții universitare de prestigiu a urbei mureșene, un loc în care fiecare absolvent revine cu recunoștință și cu nostalgie, căci anii studenției reprezintă cea mai frumoasă perioadă din viața unui tânăr.

Dragi absolvenți, succesul dumneavoastră este și succesul nostru. Vă felicităm pentru parcursul profesional! V-ați pregătit temeinic și ați devenit specialiști în domeniile studiate, iar acum, prin intermediul acestei publicații, puteți ajunge la alți tineri perseverenți și visători care vă percep drept modele demne de urmat și care sunt curioși să vă afle povestea. Alumni este comunitatea care reunește generații de absolvenți, profesioniști și oameni formați în această universitate unică. E Pluribus Unum!”, a transmis pentru Blogul UMFST prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, Rectorul UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

(Redacția)

Citeste si:  Arcașii mureșeni pe podium

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Perenitate – Arc peste timp – 80 de ani de existență

Motto: ”Sufletul omului este precum pământul țării; pentru a da roade trebuie  cultivat” – Mihai …