Home / Sanatate / Campanie de vaccinare la UMFST!

Campanie de vaccinare la UMFST!

Persoanele care doresc să se vaccineze (studenți, cadre didactice de la Facultățile de Medicină, Medicină – Limba Engleză, Medicină Dentară, Farmacie din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș) o pot face prin completarea unui formular din aplicația https://covid19.aspms.ro/formular-solicitare-programare-vaccinare-umfst/.

Prin acest formular persoanele își pot alege cel mai apropiat centru de vaccinare din județul Mureș sau din țară. Odată înscrise vor fi programate pe platforma de vaccinare (https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/) în ziua și ora disponibile la centrul de vaccinare ales.

„Persoana programată va primi un e-mail de confirmare cu data dozei inițiale și doza de rapel, ziua, ora și locația centrului de vaccinare. Se va prezenta la centrul de vaccinare în ziua programării cu actul de identitate, se va efectua un triaj medical și va primi un formular de consimțământ informat.Odată vaccinate, persoanele vor fi înregistrate în Registrul electronic național de vaccinare și vor primi o adeverință de vaccinare. Pentru data dozei de rapel, se va primi un mesaj pe telefonul mobil cu data, ora și locația centrului de vaccinare.

În etapa a-II-a de vaccinare (aproximativ după data de 15.01.2021) se vor putea înregistra pentru vaccinare pe această aplicație și studenții din cadrul celorlalte facultăți și personalul administrativ din cadrul instituției noastre”, a precizat pentru Blogul UMFST conf. univ. dr. Voidăzan Septimiu, coordonator instituțional al activităților legate de vaccinarea împotriva COVID-19.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Adolescentă de 15 ani din Mureș, mamă a primului nou născut în 2021

O adolescentă în vârstă de 15 ani, care are domiciliul în județul Mureș, a devenit …