Home / Social / Ajutați-o pe Victoria Maria Tordai să crească mare

Ajutați-o pe Victoria Maria Tordai să crească mare

Distribuie

Mă numesc Victoria Maria Tordai, nu am doi ani, dar am o boală foarte gravă! Mă ajutați să cresc mare? Salut, noi suntem familia Tordai, Andrei, Liana și eu, Victoria Maria, mezina familiei.

Ei bine, aceasta a fost printre ultimele poze în care eram fericiți, pentru că acum eu, împreună cu mami, sunt internată în spital. Sunt bolnavă. Nu știu eu ce înseamnă ce zic doctorii aceia, dar am văzut-o pe mami plângând și îi spunea lui tati că e grav și că trebuie să fac „tocistatice”. Mami a plâns astăzi … și tati încearcă să se țină tare, dar plânge și el. Eu nu plâng, decât atunci când văd acele alea și pungile cu apă din care vine apă la mine în fluturașul de la mânuță.”…

Suntem siguri că dacă micuța Victoria Maria Tordai, în vârstă de 1 an și 6 luni ar putea vorbi, cam asta ne-ar spune. Adevărul este că micuța, sufletul familiei Tordai din Câmpia Turzii, suferă de un neuroblastom oflactiv (estezioneuroblastom), care este destul de avansat și care a fost descoperit doar în 4 ianuarie 2021.

Acest tip de cancer este foarte rar, cu atât mai puțin la copii. Tocmai din acest motiv, pentru ca micuța, Victoria Maria, să aibă o șansă reală la viață, are nevoie de tratament în străinătate (Austria sau Israel).

Desigur … acum vine partea în care DEMONSTRĂM cu toții că anul 2020 ne-a făcut mai solidari și mai umani. Familia Tordai are nevoie de minim 100.000 de euro pentru ca, în continuare, să fie trei oameni fericiți, care se iubesc! Victoria Maria vrea să crească mare și o poate face doar cu sprijinul vostru, așa că … haideți să-i dăm o șansă!

Dacă aveți copii, dacă știți ce-nseamnă să vedeți un copil bolnav sau dacă ați trecut o singură dată prin secția de oncologie pediatrică a vreunui spital, știți ce înseamnă atât cancerul la copii, cât și sesiunile de citostatice.

Tocmai din acest motiv, DONAȚI! CÂT PUTEȚI, CĂ VĂ PERMITE SITUAȚIA ȘI CÂT VĂ LASĂ INIMA, DAR DONAȚI

RO74BTRLRONCRT0048492602 (RON) – cont LEI, Titular Tordai Liana Adriana

RO24BTRLEURCRT0048492602 (EUR) – cont EURO, Titular Tordai Liana Adriana

Necazul nu ne lovește nici când ne dorim, nici când suntem pregătiți, însă ceea ce știm sigur este că a-ți pierde un copil este și nedrept, și nefiresc … de-asta, pentru părinții care-și pierd copiii nu există vreun apelativ! Andrei și Liana nu vor să o piardă pe Victoria Maria, vor să o vadă crescând și devenind o domnișoară!

HAIDEȚI SĂ-I AJUTAM !!


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.