Mesaj către rezidenții din anul I Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 275 Vizualizări

Mesaj către rezidenții din anul I

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș au transmis un mesaj important medicilor rezidenți din anul I, referitor la adeverințele privind accesul în unitate. Conform informațiilor furnizate pe pagina web a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, www.spitalmures.ro, ,,adeverințele privind accesul în unitate pot fi ridicate de la poarta de acces în spital” și ,,sunt valabile până la emiterea legitimației și a ecusonului”.

,,Vă reamintim că exercitarea profesiei de medic pe teritoriul României se exercită în condițiile Titlului XII privind exercitarea profesiei de medic, organizarea și funcționarea Colegiului Medicilor din România – din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății. Profesia de medic, indiferent de forma de exercitare, salariată și/sau independentă, se exercită numai de către medicii membri ai Colegiului Medicilor din România. Medicii rezidenți nu au cod de parafă”, au precizat reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

,,Vă adresăm rugămintea ca până cel târziu la data de 31 martie să vă înscrieți în Colegiul Medicilor din România și să transmiteți Serviciului resurse umane dovada la adresa de email runos@spitalmures.ro, cu mențiunea la subiect ,,Dovadă înscriere CMR MR I”, au mai precizat reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

(A. H.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE