Home / Slider / Lemne de foc pentru persoanele și familiile defavorizate din Târgu Mureș
foto: ebihoreanul.ro

Lemne de foc pentru persoanele și familiile defavorizate din Târgu Mureș

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș au informat cu privire la faptul că începând de luni, 11 ianuarie, Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș a început preluarea cererilor pentru acordarea ajutorului de urgență sub formă de lemne de foc din fondul forestier proprietate Unitate administrativ – teritorială Târgu Mureș, pentru persoanele/familiile din zonele defavorizate de pe raza municipiului Târgu Mureș.

Criteriile de acordare a ajutorului presupun ca persoanele/familiile să aibă domiciliul/reședința pe raza municipiului Târgu Mureș; persoana care a depus cererea să nu fi beneficiat sau să beneficieze de ,,Ajutor încălzire gaz/electricitate sau material lemnos” potrivit legii și nici de alte ajutoare de încălzire cu gaz/electricitate sau material lemnos acordate prin dispoziție de primar, iar persoanele fizice, proprietari de fond forestier, pășuni împădurite sau fânețe acoperite cu vegetație forestieră din care își pot acoperi cantitatea de lemn necesară încălzirii locuințelor, de minim 10 metri cubi pe an, nu pot beneficia de ajutorul de urgență – lemne de foc pentru încălzirea locuințelor,

Actele necesare pentru a beneficia de acest ajutor sunt o cerere tip, copia actului de identitate a membrilor familiei și o declarație pe proprie răspundere că încălzirea locuinței se face cu lemne.

Documentele completate, împreună cu actele doveditoare pot fi trimise pe adresa de email registratura.das@tirgumures.ro, sau pot fi depuse la Registratura Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș, la camera numărul 8, programul fiind luni, miercuri și vineri între orele 8:00 – 12:00 și marți, joi, între orele 8:00 – 12:00 și 14:00 – 16:00.

Cantitatea de lemne, 3 metri cubi/familie va fi distribuită prin intermediul Serviciului Public Administrația Serelor, Parcurilor și Zonelor Verzi, pe bază de programare, după finalizarea licitației pentru vânzarea de masă lemnoasă, iar beneficiarii au obligația să își asigure prin forțe proprii transportul materialului lemnos.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă privind semnarea contractului de finanţare pentru proiectul Creșterea competitivității SC Vasfeli Forest SRL

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share