Home / Sanatate / Modul de realizare a programărilor pentru a doua etapă de vaccinare

Modul de realizare a programărilor pentru a doua etapă de vaccinare

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au informat prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, modul de realizare a programărilor în platforma oficială pentru a doua etapă de vaccinare.

Așadar, programările se pot realiza prin intermediul angajatorului, pentru personalul care desfășoară activități în domenii cheie, iar prin această metodă, angajatorul creează un cont în platformă și programează fiecare angajat care dorește să se vaccineze.

O altă variantă este ca programarea să se realizeze individual, direct pe platforma informatică, pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani.

Alte opțiuni includ ca programările să fie făcute prin intermediul medicului de familie pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani și pentru persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă; prin administrator, pentru persoanele cu grad ridicat de risc din centrele medico – sociale și rezidențiale; prin aparținători pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani; prin apelarea call center-ului pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani și pentru persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă, iar o ultimă variantă este ca programările să fie realizate prin intermediul direcțiilor de asistență socială de la nivelul primăriilor, pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani și pentru persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Cuierul gratuit”, acțiune caritabilă pentru nevoiașii din Târgu Mureș

Oamenii nevoiaşi se pot îmbrăca şi încălţa pentru iarnă, începând de luni până în data …